HBO Nordic starttasi tänään uuden alkuperäissarjan Industry – sukellus kansainvälisen rahoitusmaailman kiemuroihin

HBO Nordic on aloittanut uuden alkuperäissarjan Industry.

Uusi draamasarja on hengästyttävä, kunnianhimoisten parikymppisten näkökulmasta kerrottu sukellus kansainvälisen rahoitusmaailman kiemuroihin. Sarja seuraa vastavalmistuneita nuoria, jotka kilpailevat rajallisesta määrästä vakituisia työpaikkoja huippuluokan investointipankissa Lontoossa.

Jokainen pyrkii turvaamaan oman tulevaisuutensa, ja seksiin, huumeisiin ja oman egon pönkitykseen perustuvaan yrityskulttuuriin upotessa rajat työkaverin, ystävän, rakastajan ja vihollisen välillä alkavat nopeasti hämärtyä. Jokaisen on lopulta kohdattava kysymys siitä, onko elämässä kyse muustakin kuin tuloksen tekemisestä.

Ensimmäinen tuotantokausi käsittää kahdeksan jaksoa ja sitä tähdittävät Myha´la Herrold, Marisa Abela, Harry Lawtey, David Jonsson, Nabhaan Rizwan, Freya Mavor, Will Tudor, Conor MacNeill ja Ken Leung.

HBO Nordic lisäsi juuri 5 elokuvaa – katso lista täällä.

Katso Industry-traileri alla:

Jaa artikkeli: