HBO Nordic lisäsi 5 leffaa – monipuolisesti maailmalta

HBO Nordic on lisännyt valikoimaansa viisi elokuvaa.

Kaikki HBO Nordicin viikon uutuudet näet listalla täällä.

Departures (Japani 2008, draama)

Hieman sen jälkeen, kun Daigo Kobayashi osti kalliin sellon, hän saa kuulla, että hänen orkesterinsa hajoaa. Daigo muuttaa vaimonsa kanssa takaisin kotikaupunkiinsa Pohjois-Japaniin ja hakee töitä yrityksestä, jota hän luulee matkatoimistoksi, mutta oikeasti se onkin ruumishuone.

Far From Men (Ranska 2014, draama)

Algeria 1954. Kapinalliset lähestyvät, ja ulkopuolinen maailma on kaaoksessa. Jääkylmän talven keskellä risteävät kahden hyvin erilaista elämää elävän miehen tiet. Syrjään vetäytynyt ranskalainen Daru pakotetaan murhasta syytetyn kyläläisen Mohamedin saattajaksi. Viggo Mortensen tähdittää.

Melancholia (Tanska 2011, draama / scifi)

Pahaa-aavistamattomat Justine ja Michael menevät naimisiin, ja mahtipontiset häät pidetään Justinen sisarpuolen Clairen ja tämän rikkaan miehen Johnin suuressa talossa maaseudulla, eikä ylellisten hääjuhlien järjestämisessä ole kitsasteltu. Lars von Trierin ohjaamaa elokuvaa tähdittävät mm. Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg ja Alexander Skarsgård.

The Hedgehog (Ranska 2008, draama)

Päähenkilö on talon portinvartija, Renée Michel, ei kovin ystävällinen, keski-ikäinen nainen joka tuntee itsensä unohtuneeksi ja yksinäiseksi. Mutta hänen lievästi pelottavan imagon takana piilee täysin eri ihminen. Talossa asuu myös Paloma Josse, hyvin älykäs 11 vuotias tyttö.

Wolves (Kanada 2014, toiminta / kauhu)

X-Menin käsikirjoittaja David Hayterin esikoisohjaus “Wolves” kertoo Cayden Richardsin tarinan, jossa komealla 18-vuotiaalla nuorukaisella on kammottava salaisuus. Pakomatkalla perhetragedian jälkeen Cayden päätyy pikkukaupunkiin selvittämään sukujuuriaan ja sukunsa saloja. Mutta loppujen lopuksi… kuka ajaa takaa ja ketä? Lucas Till ja Jason Momoa tähdittävät.

Kaikki HBO Nordicin viikon uutuudet näet listalla täällä.

Jaa artikkeli: