Viaplay poistaa valikoimastaan 6 elokuvaa

Viaplay poistaa viikon sisällä kuusi elokuvaa, joista viisi on vuoden 2016 uutuuksia.

17.1. The Choice (2016 – Teresa Palmer, Alexandra Daddario)

Menestyskirjailija Nicholas Sparksin (kirjoittanut muun muassa romaanit Kuuntele vain muistojasi ja Safe Haven) romaaniin perustuvassa elokuvassa kerrotaan sydäntä sykähdyttävä tarina siitä, miten pitkälle olemme valmiita menemään pitääksemme rakkauden toivoa yllä.

17.1. Grimsby (2016 – Sacha Baron Cohen, Isla Fisher)

Ääliömäinen englantilainen jalkapallohuligaani tapaa kauan kadoksissa olleen veljensä, vaarallisen MI6-agentin ja yrittää estää koko maailmaa uhkaavan terrori-iskun.

18.1. Mikki, Aku, Hessu – kolme muskettisoturia (2004)

Mottona on kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta silloinkin, kun Mikistä, Akusta ja Hessusta tehdään Kolme muskettisoturia! Lapsuudenystävykset Mikki, Aku ja Hessu toimivat vahtimestareina muskettisoturien päämajassa Pariisissa.

23.1. Lemmikkien salainen elämä (2016)

Kun omistajat lähtevät päiväksi kotoa, rakennuksen lemmikit juoruilevat ystäviensä kanssa, tyydyttävät makeanhimonsa ja pitävät hurjia juhlia. Kun lellitty terrieri ja hänen vallaton uusi “kämppiksensä” eksyvät New York Cityn asfalttiviidakkoon, heidän on unohdettava erilaisuutensa selvitäkseen eeppisestä matkasta takaisin kotiin.

23.1. Jason Bourne (2016 – Matt Damon, Alicia Vikander)

Bourne on rakentanut itseään uudelleen menetettyään erään tappotehtävän aikana muistinsa ja herättyään maailmaan, jossa hänestä on tullut uhka omilleenkin. Vuosien mittaan hän on selvittänyt kuka hän on ja mitä hän on tehnyt.

23.1. Pride and Prejudice and Zombies (2016)

Kamppailulajien mestarin Elizabeth Bennetin ja armottoman zombien tappajan herra Darcyn täytyy niellä ylpeytensä kukistaakseen elävät kuolleet Jane Austenin klassikkotarinan muunnelmassa.

Lisäksi lähiaikoina tulevat poistumaan myös mm. London Has Fallen, Labyrintti – Aavikkokokeet, Burying the Ex, The Purge: Election Year ja Central Intelligence.

Katso Viaplayn kaikkien tammikuun uutuusleffojen lista täällä.

Jaa artikkeli: