Street Fighter V: Arcade Edition ilmestyy huomenna

Street Fighter V: Arcade Edition ilmestyy huomenna 18. tammikuuta PlayStation 4:lle ja PC:lle.

Street Fighter V: Arcade Edition sisältää alkuperäisen Street Fighter V -pelin lisäksi uudet Arcade- ja Extra Battle -pelitilat, uudet V-Trigger-liikkeet, gallerian ja täysin uusitun käyttöliittymän. Jo aiemmin Street Fighter V -pelin ostaneet pelaajat saavat uudet ominaisuudet ilmaisena päivityksenä Arcade Edition -version ilmestyessä.

Arcade-tilassa pelaaja pääsee kokemaan 30-vuotisen Street Fighter -pelisarjan historiaa hauskalla tavalla. Luvassa on kuusi erilaista tapahtumapolkua ja hauskoja taisteluita tietokoneohjattuja vihollisia vastaan. Extra Battle -tila tarjoaa puolestaan aikarajoitettuja haasteita, joista voi voittaa palkintoina erityisiä hahmoasusteita. Uusia pelihaasteita on luvassa kuukausittain vaihtuen.

Katso traileri alta:

Jaa artikkeli: