Viaplayn uutuusleffat tammikuussa – katso lista

Viaplay-suoratoistopalvelu julkaisee tammikuussa seuraavat uutuusleffat – päivämäärät ovat alustavia.

2.1. T2 Trainspotting

Kaksikymmentä vuotta on kulunut. Mark Renton palaa Skotlantiin ja tapaa vanhat ystävänsä: Spudin, Sick Boyn ja Begbien.

Ohjaaja: Danny Boyle
Pääosissa: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle, Shirley Henderson, Kelly Macdonald, Irvine Welsh

3.1. Pokemon The Movie – I Choose You

Ohjaaja: Kunihiko Yuyama
Pääosissa: Unshô Ishizuka, Rica Matsumoto, Sarah Natochenny

5.1. Viidakkokirja

Disneyn piirroselokuva vuodelta 1967 perustuu Rudyard Kiplingin samannimiseen kirjaan.

Ohjaaja: Wolfgang Reitherman, Ave Levitow, Art Stevens

5.1. Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge

Kovia kokenut kapteeni Jack on taas pulassa, kun hengenvaaralliset aavepiraatit kammottavan kapteeni Salazarin johdolla onnistuvat pakenemaan Bermudan paholaiskolmiosta tarkoituksenaan tehdä selvää kaikista merirosvoista – erityisesti Jackista.

Ohjaaja: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Pääosissa: Johnny Depp, Javier Bardem, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush, David Wenham, Orlando Bloom

9.1. Saamelaisveri

Elle Marja käy saamelaista koulua pikkusiskonsa kanssa ja pian on hänen aikansa ryhtyä perheen poronhoitajaksi. Hän kuitenkin unelmoi elämästä toisaalla, kaukana kyläläisten piikittelystä ja halveksunnasta ja koulun rautaisesta kurista ja saamenpukupakosta. Tilanne kärjistyy koululla pidettävien rotubiologisten tutkimusten myötä, ja Elle Marja päättää jättää kaiken ja sulautua kantaväestöön. Hän varastaa ruotsalaisen opettajansa vaatteet ja suuntaa Uppsalaan. Mutta oman identiteetin vaihto osoittautuu vaikeammaksi kuin hän uskoikaan.

Ohjaaja: Amanda Kernell
Pääosissa: Lene Cecilia Sparrok, Mia Erika Sparrok, Hanna Alström, Malin Crépin, Katarina Blind

10.1. Life

Jännittävässä scifitrillerissä kansainvälisen avaruusaseman tiedemiesten missio muuttuu puhtaaksi kauhuksi, kun he löytävät nopeasti kehittyvän elämänmuodon, joka aiheutti sukupuuton Marsissa ja joka nyt uhkaa paitsi miehistön myös koko maapallon elämää.

Ohjaaja: Daniel Espinosa
Pääosissa: Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds, Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare, Olga Dichovichnaya

11.1. The Shack

Menestysromaaniin perustuva The Shack vie kiehtovalle henkiselle matkalle. Perhetragediasta selviytynyt Mack Phillips vajoaa syvään masennukseen ja alkaa epäillä vakaimpia uskomuksiaan. Kesken uskonkriisin hän saa salaperäisen kirjeen, joka johdattaa hänet hylättyyn majaan kaukana erämaassa.

Ohjaaja: Stuart Hazeldine
Pääosissa: Sam Worthington, Octavia Spencer, Tim McGraw

12.1. Split

Kevin on paljastanut luottopsykiatrilleen Karen Fletcherille jo 23 erilaista persoonaa. Niiden kaikkien varjossa piileksii kuitenkin vielä yksi, joka esiin noustessaan hallitsee kaikkia muita ja pakottaa Kevinin kidnappaamaan kolme teinityttöä.

Ohjaaja: M. Night Shyamalan
Pääosissa: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Betty Buckley, Haley Lu Richardson, Jessica Sula

16.1. Moonlight

Moonlight on ajaton kertomus ihmisten välisestä yhteydestä ja itsensä löytämisestä. Elokuva kertoo herkästä nuoresta miehestä, joka yrittää löytää oman paikkansa maailmassa levottomalla asuinalueella Miamissa. Elokuva on kerännyt lukuisia palkintoja, mm. parhaan elokuvan ja parhaan miessivuosan Oscar-palkinnot sekä parhaan draamaelokuvan Golden Globe -palkinnon.

Ohjaaja: Barry Jenkins
Pääosissa: Alex Hibbert, Ashton Sanders, Janelle Monáe, Mahershala Ali, Naomie Harris

17.1. Dan Dream

Tanskalaisen kansankomedian tapahtumat sijoittuvat varhaiselle 1980-luvulle. Se on pesunkestävä seikkailutarina rohkeudesta, ystävyydestä ja suurista unelmista. Elokuva kertoo pienestä ryhmästä hurmaavia harrastelijoita, jotka haluavat tehdä mahdottomasta mahdollista ja kehittää maailman ensimmäisen sähköauton.

Ohjaaja: Jesper Rofelt
Pääosissa: Casper Christensen, Frank Hvam, Peter Gantzler, Mia Lyhne, Lars Hjortshøj

19.1. Resident Evil: The Final Chapter 

Ihmiset zombeiksi muuttava virus leviää ympäri maailmaa. Alice etsii henkiin jääneitä viedäkseen nämä turvaan ja jatkaa veristä taistelua virusta levittävää Umbrella-yhtiötä vastaan. Alice saa yllättäen avukseen vanhan ystävän, jonka kanssa hän johdattaa selviytyjät Los Angelesiin.

Ohjaaja: Paul W.S. Anderson
Pääosissa: Milla Jovovich, Iain Glen, Ali Larter, Shawn Roberts, Eoin Macken

23.1. Ajojahti

Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo kaupunkilaisten rohkeudesta taistella kauhua ja terroria vastaan Bostonin maratonille tehdyn pommi-iskun jälkeen.

Ohjaaja: Peter Berg
Pääosissa: Mark Wahlberg, Michelle Monaghan, J.K. Simmons, Kevin Bacon, John Goodman

24.1. Smurffit: Kadonnut kylä

Tässä kokonaan animoidussa täysin uudenlaisessa smurffiseikkailussa salaperäinen kartta johdattaa Smurffiinan ja hänen parhaat ystävänsä Välkyn, Tohelon ja Pattismurffin kilpajuoksuun taianomaisia otuksia vilisevän Kielletyn metsän halki löytääkseen kadonneen kylän ennen ilkeää Velhoa.

Ohjaaja: Kelly Asbury

25.1. You Get Me

Tyler on hulluna täydelliseen tyttöystäväänsä Aliin, mutta eräänä iltana heille tulee raastava riita. Suutuspäissään Tyler törmää seksikkääseen Hollyyn ja päätyy viettämään hänen kanssaan villin yön. Holly ei ole kuitenkaan valmis unohtamaan Tyleriä.

Ohjaaja: Brent Bonacorso
Pääosissa: Bella Thorne, Halston Sage, Taylor John Smith, Nash Grier, Anna Akana

26.1. Manchester by the Sea

Sulkeutuneen bostonilaisen talonmiehen elämä muuttuu, kun hän palaa kotikyläänsä teini-ikäisen veljenpoikansa huoltajaksi. Elokuva on syvästi liikuttava ja yllättävän hauska kertomus massachusettsilaisessa kalastajakylässä sukupolvien ajan eläneestä työväenluokkaisesta Chandlerien perheestä, yhteisöstä, perhesiteistä, uhrauksista ja toivosta. Casey Affleck sai roolistaan parhaan miespääosan ja ohjaaja Kenneth Lonergan parhaan alkuperäisen käsikirjoituksen Oscar-palkinnon.

Ohjaaja: Kenneth Lonergan
Pääosissa: Casey Affleck, Michelle Williams, Lucas Hedges, Kyle Chandler

29.1. SuperSwede – Ronnie Petersonin tarina

Viaplayn ensimmäinen oma elokuvatuotanto on koskettava tarina vauhdin gladiaattoreista ruotsalaisen F1-kuljettajan Ronnie Petersonin tyttären Nina Kennedyn kertomana. Elokuvassa nähdään laaja joukko F1-legendoja ja ennen esittämätöntä materiaalia.

Ronnie Petersonin elämä päättyi yhteen F1-historian pahimmista onnettomuuksista. Monzan lähtökolari vuonna 1978 järkytti koko maailmaa. “Super Swedeksi” ristitty formulalegenda Ronnie Peterson oli yksi aikansa nopeimmista, mutta myös epäonnisimmista kuljettajista.

Ohjaaja: Henrik Jansson-Schweizer

30.1. Shot Caller

Jacob Harlon on menestyvä liikemies, jolla on täydellinen perhe ja elämä. Se kaikki katoaa hetkessä eräänä iltana, kun Jacob ajaa humalassa kolarin, jossa hänen paras ystävänsä kuolee. Jacob joutuu paatuneiden rikollisten pariin vankilaan, missä hän on aluksi kuin kala kuivalla maalla. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa alkaen 30. tammikuuta.

Ohjaaja: Ric Roman Waugh
Pääosissa: Nikolaj Coster-Waldau, Jon Bernthal, Lake Bell, Emory Cohen, Benjamin Bratt

Jaa artikkeli: