Netflix-uutuudet viikolla 46 / 2020 – useita uusia sarjoja alkaa

Suomen Netflix lisäsi juuri 61 elokuvaa – katso lista täällä.

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

10.11.

Dash & Lily (romanttinen komediasarja – 1. tuotantokausi)

Kyyninen Dash ja aurinkoinen Lily kirjoittavat toisilleen muistikirjaan, joka kulkee edestakaisin heidän välillään New Yorkissa, eikä vastakohtien viehätykseltä vältytä. Katso traileri täällä.

Roi ja roska-auto (animaatiosarja – 1. tuotantokausi)

Kuusivuotias Roi ja hänen paras kaverinsa, jättimäinen roska-auto, tutkivat ympäröivää maailmaa ja kokevat ihmeellisiä seikkailuja eläinystäviensä kanssa.

11.11.

Drag queen on syntynyt (lifestyle-sarja – 1. tuotantokausi)

Tässä muodonmuutossarjassa Gloria Groove ja Alexia Twister tekevät drag-unelmista totta auttamalla kuutta artistia löytämään lavarohkeutensa.

Mitä halusimme (itävaltalainen draamaelokuva)

Hedelmällisyysongelmista kärsivän parin avioliitto joutuu koetukselle lomalla Sardiniassa, ja lomanaapurit kiristävät tunnelmaa entisestään.

The Liberator (sotadraamasarja)

Toisen maailmansodan tositapahtumiin perustuvassa sarjassa kirjava, karski ja uskollinen sotilasryhmä johtaa liittoutuneiden maihinnousua Italiaan. Katso traileri täällä.

13.11.

Elämä edessäpäin (italialainen elokuva)

Holokaustista selvinnyt lastenkaitsija joutuu katkeran katulapsen ryöstämäksi. Hän ottaa lapsen hoiviinsa, ja heidän välilleen muodostuu yllättävä ystävyys. Sophia Loren tähdittää.

Jingle Jangle – Joulumusikaali (koko perheen elokuva)

Luotettu oppipoika pettää iloisena tunnetun lelutehtailijan, ja valoisa elämä synkkenee. Vuosia myöhemmin mestari löytää uuden toivonkipinän lapsenlapsensa myötä.

Midaksen käskyläiset (espanjalainen minisarja)

Miljonäärikustantaja joutuu kiristetyksi, ja hänen päätöksensä voi maksaa tai pelastaa henkiä. Jack Londonin kirjan innoittama tarina sijoittuu nykyajan Madridiin.

White Boy Rick (USA 2018, rikos / draama)

Tosipohjaisessa vauhdikkaassa draamassa detroitilaisen työläisperheen teinistä tulee FBI:n ilmiantaja ja myöhemmin huumediileri keskellä 80-luvun crack-epidemian huippua.

15.11.

All Inclusive (ruotsalainen komediaelokuva)

Nainen on lähdössä 60-vuotispäiväkseen rantalomalle, mutta matkaan tulee mutkia, kun hän kuulee aviomiehensä uskottomuudesta ja tyttäret yrittävät kilvan lohduttaa häntä.

Luppalaakson suuri juustoralli (norjalainen animaatioelokuva)

Voitonvarma harakka haluaa napata jättipotin kylien välisessä kilpailussa, joten hän lyö salaa vetoa keksijäystävänsä kodista ja verstaasta.

Raketti (ruotsalainen koko perheen komediaelokuva)

Tyttö päätyy leirin sijaan vahingossa jäteasemalle ja kohtaa sekalaisen joukon työntekijöitä, joilla on salainen avaruusprojekti.

The Crown (draamasarja – 4. tuotantokausi)

Draamasarjassa seurataan kuningatar Elisabet II:n valtakauden poliittista ja romanttista kilpailua sekä tapahtumia, jotka muokkasivat 1900-luvun jälkipuoliskoa. Katso traileri täällä.

Tuhkapoika – Vuorikuninkaan luolassa (norjalainen koko perheen fantasiaelokuva)

Ilkeä peikko sieppaa prinsessan, ja maanviljelijän poika veljineen lähtee hakemaan tätä takaisin pelastaakseen löytöpalkkion avulla kotinsa.

Suomen Netflix lisäsi juuri 61 elokuvaa – katso lista täällä.

Jaa artikkeli: