PS4-peliuutuudet viikolla 46 – melkoinen nivaska huippupelejä luvassa

PlayStation 4 -peliuutuudet tällä viikolla:

10.11. Fuser

From the creators of Rock Band & Dance Central comes FUSER – a nonstop virtual music festival where you control the music! Combine elements of the world’s most popular songs to create your own sound or partner with friends on epic collaborations, then share your amazing mixes and headlining performances with the world! Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

10.11. XIII

XIII is a remake of the cult first-person action game that was initially released in 2003. You play as “XIII”, a man without an identity, in a solo campaign with numerous twists and turns. Inspired by the eponymous graphic novel, the game features a completely reinvented and unique cel-shading design. In XIII, players can also take part in fierce multi-player fights.

10.11. Planet Coaster: Console Edition

Tervetuloa huvipuistosimulaation uuteen aikakauteen! Herätä ideasi henkiin helppokäyttöisillä työkaluilla, hallinnoi kaikkia kasvavan huvipuistoimperiumisi osa-alueita ja hyödynnä Frontier Workshopin maailmanlaajuisen luovan yhteisön parhaat luomukset. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

10.11. Liftoff: Drone Racing

Become a skilled drone racing pilot in Liftoff: Drone Racing! The game challenges you to start a fast paced from backyard to pro track drone racing pilot career, either solo in the single player or together with others in the online multiplayer mode.

10.11. Yakuza: Like a Dragon

Ichiban Kasuga on tyypillinen yakuzan rivijäsen. Mies, johon hän luotti eniten, jätti hänet kuolemaan. Tartu Yakuza: Like a Dragonissa pesäpallomailaasi ja murra rikollisten kalloja moderniin Japaniin sijoittuvassa dynaamisissa roolipelitaisteluissa. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

10.11. Destiny 2: Beyond Light

Europa-kuun rintamalla on monia kadotettuja salaisuuksia menneisyydestä, kuten Stasiksen synkkä voima. Pyri valjastamaan tämä uusi voima salaperäisen Exo Strangerin avulla, ennen kuin Pimeyden Kell Eramis suo sen Fallen-joukoilleen. Kasvata asevarastoasi, opi käyttämään Stasista ja mene valon tuolle puolen.

10.11. Assassin’s Creed Valhalla

Olet Eivor: taistelun keskellä kasvanut legendaarinen viikinki matkalla kohti ikuista kunniaa. Tutki dynaamista avointa maailmaa, joka perustuu keskiajan Englannin brutaaliin ympäristöön. Ryöstele vihollisiasi, kehitä asutusaluettasi ja kasvata poliittista valtaasi lunastaaksesi paikkasi jumalten rinnalta Valhallassa. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

10.11. Slide Stars

Are you ready for the world’s most extreme water slide adventure? Play as Brent Rivera, Holly H, Doctor Mike or one of the other 20 world-famous influencers and blast into an adventure of a lifetime! Choose your favorite star, jump onto the ride of your choice and race head-first down some of the most crazy water slides!

11.11. Vera Blanc: Full Moon

Vera Blanc is a mystery / detective game. Take on the role of Vera Blanc, a young and beautiful woman with an extraordinary power: the ability to read other people’s minds! The game plays like a visual novel / adventure game with two endings for the mystery and a collection of challenging minigames.

12.11. Bugsnax

Bugsnax vie sinut hulvattomalle seikkailulle Snaktooth Islandille, joka on legendaaristen puoleksi ötököitä ja puoleksi pikkupurtavia olevien Bugsnax-olentojen koti. Saavut sinne urhean tutkimusmatkaaja Elizabert Megafigin kutsumana, mutta emäntääsi ei näy missään. Hänen leirinsä on romutettu ja seuraajansa ovat saarella hajallaan… ja nälkäisiä!

12.11. Just Dance 2021

Uudistetussa Just Dance 2021 -tanssipelissä on jopa 40 uutta kappaletta ja uusia universumeita, jotka tarjoavat hupia tuntikausiksi. Liity yli 120 miljoonan pelaajan joukkoon ja pidä hauskaa! Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

12.11. The Pathless

From the creators of ABZU, The Pathless is a mythic adventure game about an archer and an eagle in a vast forest.

12.11. Death Come True

“A new wave interactive movie game” where your actions, and the ending of the story, are determined by your choices. A completely new science fiction mystery, in full-length live-action movie format, from genius creator of the “Danganronpa” series, Kazutaka Kodaka.

13.11. Call of Duty: Black Ops Cold War

Räjähdysherkän 1980-luvun alun geopoliittisille taistelukentille sijoittuvan Black Ops Cold Warin yksinpelikampanjassa mikään ei ole miltä se näyttää. Kohtaa historiallisia hahmoja ja karu todellisuus, kun taistelet kylmän sodan kuuluilla näyttämöillä Itä-Berliinissä, Vietnamissa, Turkissa, KGB:n päämajassa ja muissa maailman kolkissa. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

13.11. Kingdom Hearts: Melody of Memory

Nauti KINGDOM HEARTS -sarjan musiikista aivan uudella tavalla! Melody of Memoryssa on yli 20 hahmoa, yli 140 musiikkikappaletta ja verkkomoninpeli. Uppoudu KINGDOM HEARTS -sarjan musiikkiin ja muistoihin. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Jaa artikkeli: