Edullinen 5G-kännykkä Samsung Galaxy A42 saapui Suomeen

Suomessa suuren suosion saavuttaneen Samsungin Galaxy A -tuoteperheen uusin jäsen, Galaxy A42 5G, saapuu kauppoihin tänään.

Kyseessä on täysiverinen 5G-puhelin, josta löytyy edullisesta hinnasta huolimatta kaikki tärkein teknologia. Galaxy A42 5G:ssä on monipuolinen neloiskamera, Infinity-U-näyttö ja pitkäkestoinen sekä luotettava akku.

– Esittelemme nyt ilolla markkinoiden edullisimman 5G-puhelimen, jonka ansiosta lähes jokaisella on mahdollisuus hyötyä seuraavan sukupolven yhteyksistä. Galaxy A42 5G on lisäksi pakattu täyteen vakuuttavaa tekniikkaa laadukkaan kameran ja näytön sekä pitkäkestoisen pikaladattavan akun muodossa, sanoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Tuoreen kyselyn mukaan jopa 56% suomalaisista kokee haluavansa nykyistä nopeamman mobiiliyhteyden, ja joka neljäs (25%) kertoo 5G-yhteyden olevan tärkeä ominaisuus seuraavassa puhelimessaan.

Uusien 5G-verkkojen myötä Galaxy A42 5G -puhelimen omistajat pääsevätkin nauttimaan entistä nopeammasta suoratoistosta ja tiedostojen lataamisesta. Korkeat latausnopeudet ja pienet viiveet tarkoittavat, että esimerkiksi verkkopelien pelaaminen linja-autossa tai 4K-videon striimaaminen onnistuvat nopeasti ja sulavasti.

6,6-tuumainen HD Infinity-U Super AMOLED -näyttö herättää elokuvat ja muut videomateriaalit eloon. Värikkään ja kirkkaan HD-tarkkuuksisen näytön ja suuren 5000 mAh akun yhdistelmällä sisällöistä voi nauttia pitkään. Kun on viimein aika ladata puhelin, akku täyttyy nopeasti 15W pikalatauksen avulla.

Galaxy A42 5G on muotoiltu kulmistaan pyöristetyksi, joten se on mukava pidellä ja käyttää myös yhdellä kädellä. Laitteen takakuoren kuviointi antaa laadukkaan loppusilauksen muotoilulle. Puhelin on saatavana kolmena tyylikkäänä värivaihtoehtona: Prism Dot Black, Prism Dot White ja Prism Dot Grey.

Galaxy A42 5G:ssä on monipuolinen ja kyvykäs neloiskamera, jolla tärkeät hetket tallentuvat kuviksi tai videoiksi luotettavasti. 48 MP pääkamera ja 8 MP laajakulmakamera luovat näyttäviä maisemakuvia. 5 MP makrokamera taas varmistaa, että yksityiskohdat saadaan talteen läheltäkin. 5 MP syvyyskameran ansiosta käyttäjät voivat myös ottaa bokeh-efektillä maustettuja kuvia, joissa tarkennus on vain kohteessa ja kuvan tausta sumeutuu pois häiritsemästä. Lisäksi Galaxy A42 5G:ssä on 20 MP etukamera laadukkaita selfie-kuvia ja videopuheluita varten.

Galaxy A42 5G:ssä on 128 Gt sisäinen tallennustila ja 4 Gt RAM-muistia. Lisäksi puhelin tukee microSD-muistikortteja jopa 1 Tt asti.

Hintatiedot voit katsoa (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Jaa artikkeli: