Muistatko vielä? Tänään tv:stä: Bruce Willis -klassikko Jokikyttä

Sub esittää puolenyön jälkeen klo 01.00 vuonna 1993 ilmestyneen Jokikyttä-elokuvan.

Bruce Willis on Tom Hardy, entinen murhatutkija, jolla on vaikeuksia totella esimiehiään. Kun hän vielä piinaa koko poliisikuntaa hänen isänsä tappaneen sarjamurhaajan henkilöllisyydellä, hänet siirertään syrjään partiointitehtäviin Pittsburhin joelle. Pian uusi murha-aalto pyyhkäisee yli kaupungin ja Hardy on vakuuttunut siitä, että kyseeessä on sama murhaaja kuin aikaisemminkin. Mitä sillä on väliä, että murhista on jo pidätetty mies, joka istuu tuomiotaan. Hardyn mielestä kaikki keinot ovat sallittuja murhaajan kiinni saamiseksi. Mutta kun hänen entinen tyttöystävänsä löytyy murhattuna, Hardy huomaa olevansa ykkösenä poliisin epäiltyjen listalla.

Rowdy Herringtonin ohjaamaa elokuvaa tähdittävät myös mm. Sarah Jessica Parker, Dennis Farina ja Tom Sizemore.

Bruce Willisista puheen ollen – Die Hard -joulukirja on ehdoton hankinta, katso (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Katso Striking Distance -traileri alla:

Jaa artikkeli: