HBO Nordic starttaa 9.11. uuden astronauttikomedian Moonbase 8

HBO Nordic aloittaa 9. marraskuuta uuden komediasarjan Moonbase 8.

Yhdysvalloissa Showtime-kanavan esittämää sarjaa tähdittävät Fred Armisen, Tim Heidecker ja John C. Reilly.

Winslow’n autiomaahan Arizonaan sijoittuva komediasarja vie katsojan Nasan kuutukikohdan simulaattoriin nimeltä Moonbase 8, missä innokkaat astronautit Skip (Fred Armisen), Rook (Tim Heidecker) ja joukon johtaja Cap (John C. Reilly) pyrkivät pääsemään ensimmäiselle kuulennolleen. Kolmikko yrittää tarmokkaasti saada koulutustaan päätökseen, mutta yllättävät tapahtumat pakottavat astronautit kyseenalaistamaan oman mielenterveytensä, keskinäisen luottamuksensa ja jopa sen, onko heistä avaruusmatkailuun lainkaan.

Ensimmäinen tuotantokausi käsittää kuusi jaksoa.

Katso Moonbase 8 -traileri alla:

Jaa artikkeli: