Warhammer: Chaosbane Slayer Edition ilmestyy pian PS5:lle ja Xbox Series -pelikonsoleille

Warhammer: Chaosbane -toimintaroolipeli valtaa uuden sukupolven pelikonsolit Slayer Edition -versiolla.

Warhammer: Chaosbane -pelissä yhdistyvät toisiinsa kiivastempoinen toiminta ja taistelu sekä roolipelimäinen hahmonkehitys ja synkkätunnelmainen Warhammer-roolipelimaailma. Uusien Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -pelikonsolien julkaisun yhteydessä julkaistava Warhammer: Chaosbane Slayer Edition sisältää alkuperäisen pelin kaikki 12 laajennuspakettia. Näiden lisäksi uutena pelihahmona esitellään noidanmetsästäjä Jurgen Haider sekä ultrateräväpiirtoinen 4K-peligrafiikka 60 kuvan sekuntinopeudella.

Pitkästä takistaan ja lierihatustaan tunnettu noidanmetsästäjä hallitsee sujuvasti kahden aseen käytön. Lähitaistelussa hän turvautuu miekkaansa ja kauempaa hän kurmottaa vihollisia pistooleillaan. Invkisiittorimainen metsästäjä saa voimansa itseltään Sigmarilta tuhotessaan kaaoksen voimia ja muita kerettiläisiä.

Pelin uusi päivitys on myös laajentanut pelin kahden ensimmäisen osan leirejä sekä tuonut mukanaan tukun uusia hirviöitä kukistettavaksi. Vastassa ovat muun muassa demoniruhtinaat, hurjat kallonmurskaajat, kultistit ja kaaossoturit.

Warhammer: Chaosbane Slayer Edition on saatavilla Xbox Series -pelikonsoleille 11. marraskuuta ja PlayStation 5 -pelikonsolille 19. marraskuuta. Ennakkotilauksen voit tehdä (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Katso traileri alla:

Jaa artikkeli: