Kurt Russell on taas joulupukki Netflix-leffassa The Christmas Chronicles 2

Netflix julkaisee 25. marraskuuta kaksi vuotta sitten ilmestyneelle jouluelokuvalleen The Christmas Chronicles.

Kaksi vuotta sitten sisarukset Kate (Darby Camp) ja Teddy Pierce (Judah Lewis) pelastivat joulun, mutta moni asia on muuttunut sen jälkeen. Kate on nyt kyyninen teini, joka viettää vastentahtoisesti joulua Cancunissa äitinsä uuden poikaystävän ja tämän Jack-pojan (Jahzir Bruno) luona. Kate ei halua hyväksyä tätä uutta versiota perheestään, vaan päättää karata.

Mutta kun salaperäinen ja maaginen riitapukari nimeltä Belsnickel uhkaa tuhota Pohjoisnavan ja joulun lopullisesti, Kate ja Jack joutuvat yllättäen uuteen seikkailuun Joulupukin (Kurt Russell) kanssa.

Chris Columbuksen (Yksin kotona, Harry Potter) käsikirjoittama ja ohjaama elokuva on koko perheen vauhdikas, sydämellinen ja hauska seikkailu, joka saa katsojat joulumielelle. Joulumuorina nähdään Goldie Hawn.

Katso leffan suomitraileri alla:

Jaa artikkeli: