Rikossarja S.W.A.T. starttasi Suomessa – sijoittuu samaan maailmaan kuin Shield – Lain varjolla

Viaplay on tuonut S.W.A.T. -rikossarjan Suomeen.

Suoratoistopalvelussa on nyt katsottavissa sarjan kaikki tähän mennessä ilmestyneet kaksi tuotantokautta. Kolmas tuotantokausi on vielä kesken Yhdysvalloissa.

Sarjan takana on Shawn Ryan, joka loi myös Suomessakin suosiota niittäneen Shield – Lain varjolla -sarjan.

Fanien suureksi iloksi S.W.A.T. sijoittuu samaan maailmaan ja voi tarjota pieniä yllätyksiä Shield-katsojille. Sarjassa on jo lyhyesti palannut rooliinsa David Marcianon esittämä Steve Billings. S.W.A.T:ssa näyttelee myös uudessa roolissa Kenny Johnson, joka esitti Shieldissä Curtis Lemanskya.

Shemar Mooren tähdittämässä S.W.A.T.-sarjassa entinen merijalkaväen sotilas Daniel “Hondo” Harrelson, Los Angelesin SWAT-yksikön ylikonstaapeli, on saanut tehtäväkseen johtaa taktista erikoisyksikköä, joka on poliisivoimien viimeinen oljenkorsi. Hän on lojaali sekä kaduille että alaisilleen, mikä luo ristiriitaisia ongelmia hänen tehtävässään.

Katso ykköskauden traileri alla:

Jaa artikkeli: