PlayStation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -peliuutuudet viikko 49 / 2019

PlayStation 4 -pelit viikko 49 / 2019

3.12. Arise: A simple story

Lähde matkalle läpi kahden ihmisen katkeransuloisen elämän, missä muistot heräävät henkiin ja aika taipuu tahtoosi. Kadota itsesi ilon hetkiin ja voita kaikki vaikeudet, kun elät uudelleen läpi elämäsi tarinan. Tarina ilosta ja surusta. Vaatimaton tarina.

3.12. Blair Witch

On vuosi 1996, kun nuori poika katoaa Burkittsville -kaupungissa, Marylandissä. Olet Ellis, entinen poliisi, jolla on levoton menneisyys. Osallistut pojan etsintöihin Black Hillsin syvissä metsissä. Apunasi on videokamera, taskulamppu ja Bullet-niminen saksanpaimenkoira. Peli muuttuu painajaismaiseksi kun kohtaat pelkosi ja Blair-noidan, jonka salaperäinen voima hallitsee metsää. Luvassa on tarinavetoinen psykologinen kauhupeli, joka perustuu Blair Witch -legendaan.

3.12. Castle Crashers Remastered

3.12. Cuisine Royale

Cuisine Royale is a brutal multiplayer last-man-standing shooter with realistic weaponry, mystic traps and demonic rituals.

3.12. DayZ Livonia Edition

3.12. EarthNight

3.12. Fight’N Rage

3.12. JigSaw Solace

3.12. Neverwinter Nights: Enhanced Edition

Slink through the shadows as a deadly half-elven rogue, wield fearsome magics as a powerful gnomish sorcerer, vanquish your foes as an armor-clad dwarven paladin… whatever hero you create, incredible adventures await.

3.12. SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS?

3.12. SIMULACRA

3.12. Shuttle Commander

3.12. Stardust Odyssey

3.12. Stretch Arcade

3.12. Tools Up!

Remontoiminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa! Se on kovaa, sottaista työtä. Mutta tässä moninpelissä ei tarvitse ahertaa yksin! Pidä villit remppabileet jopa kolmen ystävän kanssa!

4.12. Keeper of 4 Elements Holiday Bundle

4.12. Wolfenstein: Resistance Bundle

5.12. A Night in the Forum

5.12. Big Pharma

5.12. BLAZBLUE CROSS TAG BATTLE Special Edition

5.12. Fishing Sim World: Pro Tour – Lough Kerr + Talon Fishery

5.12. Hatsune Miku VR

5.12. Oliver’s Adventures in the Fairyland

5.12. STAR OCEAN First Departure R

5.12. STAR WARS Battlefront II: Celebration Edition

5.12. Trax

6.12. Ancestors: The Humankind Odyssey

6.12. Classic Snake Adventures

A 4K reboot of the classic retro game snake introduced in 1997. Remade with gorgeous hand-drawn 2d art and a 3d snake.

6.12. Immortal Planet

Immortal Planet on haastavalla taistelulla varustettu toimintaroolipeli, joka palkitsee kärsivällisyydestä ja rankaisee varomattomuudesta. Tutki raunioita kuolemattomien yhteiskunnasta, joka on ikuisen jälleensyntymiskierteen vankina. Taistele selvittääksesi planeetan mysteeri ja paetaksesi sen kirousta.

6.12. KAMIKO

6.12. Kwaidan

6.12. Ski Jumping Pro VR

6.12. Space Blaze

6.12. The Telltale Batman Shadows Edition

Xbox One -pelit viikko 49 / 2019

3.12. Arise: A Simple Story

Lähde matkalle läpi kahden ihmisen katkeransuloisen elämän, missä muistot heräävät henkiin ja aika taipuu tahtoosi. Kadota itsesi ilon hetkiin ja voita kaikki vaikeudet, kun elät uudelleen läpi elämäsi tarinan. Tarina ilosta ja surusta. Vaatimaton tarina.

3.12. Trover Saves the Universe

Toinen Rick and Mortyn kehittäjistä on julkaissut uuden pelin: Trover Saves the Universe. Koiranpentusi ovat kadoksissa. Koko kosmos on pelissä. Vain sinä ja Trover voitte pelastaa kaiken tässä oudossa komediaseikkailussa!

3.12. Neverwinter Nights: Enhanced Edition

Slink through the shadows as a deadly half-elven rogue, wield fearsome magics as a powerful gnomish sorcerer, vanquish your foes as an armor-clad dwarven paladin… whatever hero you create, incredible adventures await.

3.12. Tools Up!

Tools Up! on jännittävä ja hauska moninpeli, jossa pääset testaamaan remppa- ja tiimityötaitosi. Maalaa seiniä, irrota vanhaa tapettia ja siirtele huonekaluja aikaa vastaan!

3.12. Life is Strange 2: Episode 5

Max saa huomata, että aikaa ei voi hallita, kun hän kulkeutuu vääjäämättä kohti elämänsä tuskallisinta päätöstä. Arcadia Bay puolestaan valmistautuu valtavaan myrskyyn, ja Life is Strangen mukaansatempaava tarina saa järisyttävän päätöksen.

4.12. Everreach: Project Eden

Everreach is a fast-paced, story-driven action-RPG set on the visually stunning Planet Eden. In Everreach, you play as Nora Harwood, member of Everreach’s Security Division, on a mission to secure the colonization process of Eden and investigate mysterious incidents.

4.12. Seek Hearts

Set out on an adventure to discover Izen’s mysterious origins in a sci-fi RPG!

6.12. Ancestors: The Humankind Odyssey

Selviä hengissä kehityksestä neogeenikauden Afrikassa alkaen 10 miljoonaa vuotta sitten. Ancestors: The Humankind Odyssey on Assassin’s Creedin tekijöiden jännittävä uusi selviytymisseikkailu. Tässä hahmon takaa esitetyssä avoimen maailman pelissä sinun täytyy tutkia, kasvaa ja kehittyä, jotta klaanisi etenee seuraavaan sukupolveen.

6.12. Immortal Planet

Immortal Planet on haastavalla taistelulla varustettu toimintaroolipeli, joka palkitsee kärsivällisyydestä ja rankaisee varomattomuudesta. Tutki raunioita kuolemattomien yhteiskunnasta, joka on ikuisen jälleensyntymiskierteen vankina. Taistele selvittääksesi planeetan mysteeri ja paetaksesi sen kirousta.

Nintendo Switch -pelit viikko 49 / 2019

3.12. SaGa Scarlet Grace: Ambitions

3.12. Neverwinter Nights: Enchanced Edition

Slink through the shadows as a deadly half-elven rogue, wield fearsome magics as a powerful gnomish sorcerer, vanquish your foes as an armor-clad dwarven paladin… whatever hero you create, incredible adventures await.

3.12. Simulacra

3.12. Tools Up!

Remontoiminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa! Se on kovaa, sottaista työtä. Mutta tässä moninpelissä ei tarvitse ahertaa yksin! Pidä villit remppabileet jopa kolmen ystävän kanssa!

3.12. EarthNight

3.12. Farming Simulator 20

Farming Simulator 20 -pelissä pääset käyttämään alan johtavien merkkien uudelleenluotuja ajoneuvoja ja työkoneita. Ensimmäistä kertaa Nintendo Switchille julkaistava pelisarjan osa sisältää monia maailmakuuluja merkkejä.

3.12. JigSaw Solace

5.12. Alien: Isolation

Koe todellinen pelko Alien: Isolationissa, kauhuseikkailussa, joka sijoittuu jatkuvan pelon ja hengenvaaran keskelle. Aseettomana ja huonosti varautuneena sinun täytyy etsiä resursseja, improvisoida ja käyttää älyäsi, ei ainoastaan onnistuaksesi tehtävässäsi, mutta yksinkertaisesti säilyäksesi hengissä.

5.12. NekoMiko

5.12. Wizards of Brandel

5.12. Defenders of Ekron: Definitive Edition

5.12. Space Blaze

5.12. Tick Tock: A Tale for Two

5.12. March to a Million

5.12. Must Dash Amigos

5.12. Smash Rush

5.12. Big Pharma

6.12. Space Pioneer

6.12. Immortal Planet

Immortal Planet is an action RPG with challenging combat that rewards patience and punishes recklessness. Explore the crumbling remains of a society of immortals trapped in endless cycles of rebirth. Fight your way to discover the planet’s mystery and escape its curse.

6.12. Breathing Fear

6.12. Assassin’s Creed – The Rebel Collection

Jaa artikkeli: