Netflix-uutuudet viikko 49 / 2019

Netflix tarjoaa tällä viikolla jouluohjelmiasta sekä uuden vampyyrisarjan V Wars. Kauhumedia tarjoaa Ian Somerhalderin tähdittämän sarjan trailerin täällä.

Alla viikon Netflix-uutuudet:

3.12.

Kristuksen ensimmäinen kiusaus (komedia)

Kolmenkympin rajapyykin saavuttava Jesus tuo yllätysvieraan tapaamaan perhettään. Näin sekopäinen jouluspesiaali voi olla vain Porta dos Fundos -koomikkoryhmän käsialaa.

Tiffany Haddish: Black Mitzvah (standup)

Tiffany Haddish tarjoaa 40-vuotispäivänään lennokkaan spesiaalin, joka on tulvillaan laulua, tanssia ja häpeilemättömiä mietteitä naiseksi kasvamisesta.

Viimeinen kankkunen (komedia)

Viimeisen ehtoollisen jälkeisenä päivänä apostolit heräävät krapulaisina. Heillä ei ole muistikuvia edellisillasta, ja kaiken huipuksi Jeesus (Fábio Porchat) on kadonnut!

4.12.

Tanssi tähtiin (draama)

Lahjakkaan mutta epävarman hiphop-tanssijan seurue hajoaa, ja hän alkaa opettaa pariisilaisessa huipputason balettikoulussa, jossa hän ihastuu lupaavaan ballerinaan.

The Prince of Tennis ~ Match! Tennis Juniors ~ (draama)

Tennislahjakkuus tekee kaikkensa pärjätäkseen pelikentällä, selvitäkseen koulutöistään ja innostaakseen joukkueensa muita pelaajia. Perustuu Takeshi Konomin mangasarjaan.

5.12.

Apache: Carlos Tevezin elämä (draama)

Carlos Tevezin elämän kaunistelematon dramatisointi kuvaa hänen nousuaan jalkapallotähdeksi Argentiinan Fuerte Apachen karuista oloista.

Jouluksi kotiin (komedia)

Ikisinkku Johanne on kyllästynyt parisuhdetilanteensa jatkuvaan puimiseen ja aloittaa 24 päivän operaation löytääkseen poikaystävän, jonka hän voi viedä jouluksi kotiin.

Jouluprinssi: Kuninkaallinen vauva (romanttinen komedia)

Aldovia saa parhaan mahdollisen joululahjan: kuninkaallisen vauvan. Kuningattaren pitää kuitenkin ensin ratkaista kuninkaallinen arvoitus ja pelastaa koko valtakunta.

Meet the Adebanjos (komedia)

Perinteet törmäävät yhteen nykykulttuurin kanssa Etelä-Lontoossa, kun nigerialainen isä yrittää pakottaa modernin perheensä vanhanaikaisiin afrikkalaisiin arvoihin.

V Wars (kauhusarja)

Nopeasti leviävä sairaus, joka muuttaa uhrinsa verta imeviksi pedoiksi, asettaa parhaat ystävykset eri puolille taistelussa ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta.

6.12.

Astronomy Club: The Sketch Show (sketsisarja)

The Astronomy Club – Upright Citizens Brigade -teatteriseurueen ensimmäinen täysin musta esiintyjäryhmä – esittää älykästä ja absurdia huumoriaan sketsikomediasarjassa.

Fuller House (komediasarja – uusi tuotantokausi)

Tannerin perheen seikkailut jatkuvat, kun sisko Stephanie ja ystävä Kimmy muuttavat DJ Tanner-Fullerin luo auttamaan hänen kolmen poikansa kasvattamisessa.

Huippumaskeeraaja haussa (kilpailuohjelma)

Aloittelevat meikkitaiteilijat kilpailevat värikkäissä haasteissa voittaakseen mahdollisuuden luoda uraa kauneusalalla.

Joulun päivät (draama)

Neljä sisarusta joutuu keskelle perhedraamaa ja salaisuuksia kolmena eri ajanjaksona mutta kuitenkin aina jouluna.

Marriage Story (draama)

Oscar-ehdokkuuteen yltänyt elokuvantekijä Noah Baumbach ohjaa terävän ja myötätuntoisen tarinan avioliitosta, jonka hajotessa perhe onnistuu pysymään yhdessä.

Spirit – Vapauden kutsu: Spirit joulumielellä (animaatio)

Luckyn ystävineen on keksittävä tapa päästä ajoissa jouluksi kotiin, kun putoava kivenlohkare ja sankka lumimyrsky sotkevat heidän matkasuunnitelmansa.

The Confession Killer (dokumenttisarja)

Henry Lee Lucas tulee kuuluisaksi tunnustettuaan satoja ratkaisemattomia murhia. Dokumenttisarja tutkii totuutta – ja sen kammottavia seuraamuksia.

Triad Princess (rikosdraamasarja)

Järjestettyään itselleen keikan julkisuuden henkilön henkivartijana triadimafian villi tytär rakastuu ja sekoittaa TV-tähden elämän.

Vanki (rikoselokuva)

Konkaripoliisi Carl Mørck on päätynyt pyörittelemään papereita ratkaisemattomien rikosten osastolle. Vastoin määräyksiä hän alkaa tutkia poliitikon oletettua itsemurhaa.

Virgin River (romanttinen draamasarja)

Uutta alkua etsivä erikoissairaanhoitaja muuttaa pois Los Angelesista etäiseen Pohjois-Kalifornian kaupunkiin ja hämmästyy siitä, mitä – ja kenet – hän löytää.

7.12.

Metsästäjät (rikoselokuva)

Rikospoliisi Mørck palaa vuosikymmenten takaiseen tapaukseen, jossa kaksoset murhattiin sisäoppilaitoksessa. Mørck löytää uuden todistajan, mutta tämä halutaan vaientaa.

8.12.

Far til fire på toppen (perhe-elokuva)

Yh-isä yrittää kohentaa perheensä toimeentuloa vaihtamalla työpaikkaa. Mutta uusi työ onkin 27. kerroksessa, ja miehellä on paha korkeanpaikankammo.

Jaa artikkeli: