Viaplay lisäsi 10 elokuvaa

Viaplay on lisännyt viime päivien aikana valikoimaansa 10 elokuvaa. Mukana on niin uutuuksia kuten Split ja Moonlight sekä klassikoita kuten Sidottu.

Split (USA 2016, jännitys / kauhu, James McAvoy)

Kevin on paljastanut luottopsykiatrilleen Karen Fletcherille jo 23 erilaista persoonaa. Niiden kaikkien varjossa piileksii kuitenkin vielä yksi, joka esiin noustessaan hallitsee kaikkia muita ja pakottaa Kevinin kidnappaamaan kolme teinityttöä.

The Pacifier – Tuttisoturi (USA 2005, komedia, Vin Diesel)

Erikoisjoukkojen upseeri Shane Wolf on selvinnyt monesta kiperästä tilanteesta, mutta kun hän joutuu vahtimaan tapetun tutkijan viittä villiä lasta, tehtävä tuntuu ylivoimaiselta.

Brødrene Dal og Vikingsverdets forbannelse (Norja 2010, seikkailu)

Ostoskanavalta tilattu aikakone kuljettaa Dalin veljekset Gausin ja Romsin viikinkiaikaan tässä koko perheen seikkailuelokuvassa.

Sidottu (USA 2005, draama / jännitys, Adrien Brody / Keira Knightley)

Murhasta syytetty Persianlahden sodan veteraani Jack Starks passitetaan mielisairaalaan. Kokeellinen hoito lähettää Jackin tulevaisuuteen, jossa hän kohtaa Jackie-nimisen naisen.

The Damned United (USA 2009, draama / komedia, Michael Sheen)

Vuonna 1973 Englannin rakastetuin jalkapallovalmentaja oli Don Revie, mutta yksi mies muutti kaiken. Tämä on tarina legendaarisesta Brian Cloughista, joka muutti säännöt ja haastoi systeemin.

Moonlight (USA 2016, draama, Naomie Harris / Mahershala Ali)

Moonlight on ajaton kertomus ihmisten välisestä yhteydestä ja itsensä löytämisestä. Elokuva kertoo herkästä nuoresta miehestä, joka yrittää löytää oman paikkansa maailmassa levottomalla asuinalueella Miamissa.

Darwin Awards (USA 2006, komedia, Joseph Fiennes / Winona Ryder)

Rikospaikkatutkija Michael Burrows saa tehtäväksi profiloida ihmisiä, jotka ovat tappaneet itsensä vahingossa erityisen typerästi. Hän ja vakuutustarkastaja Siri kohtaavat vaarallisen luovia tyyppejä.

Dan Dream (Tanska 2017, komedia)

Dan Dream on kunnon kansankomedia varhaiselta 80-luvulta. Se on pesunkestävä tanskalainen seikkailutarina rohkeudesta, ystävyydestä ja suurista unelmista. Elokuva kertoo pienestä ryhmästä hurmaavia harrastelijoita, jotka haluavat tehdä mahdottomasta mahdollista ja kehittää maailman ensimmäisen sähköauton.

Personal Effects (USA 2009, draama, Ashton Kutcher / Michelle Pfeiffer)

Sosiaalisesti kömpelö painijanuorukainen Walter on joutunut palaamaan opinnoista kotiin äidin helmoihin hakemaan pistettä kaksoissiskonsa murhan aiheuttamalle tragedialle. Tukiryhmissä ja oikeustalolla samoissa merkeissä pyörii leskeksi ja kuuron pojan yksinhuoltajaäidiksi jäänyt Linda. Walter ja Linda löytävät toisensa jaetun surun, vihan ja toivon kautta.

Swept Under (Kanada 2015, draama / rikos)

Rikospaikkasiivooja Morgan Sher löytää normikeikalla huomaamatta jääneitä todisteita. Aloittelevan tutkijan Nickin kanssa hän alkaa selvittää tappajan henkilöllisyyttä.

Katso mitä vielä luvassa Viaplayn tammikuussa täällä.

Jaa artikkeli: