Netflixin uutuudet viikolla 4

Netflix tarjoaa vuoden 2018 neljännellä viikolla mm. uuden supersankarisarjan Black Lightning.

Lisäksi luvassa on ajatuksia herättävä dokumenttisarja Likainen raha sekä National Lampoon -huumorilehden perustajasta kertova alkuperäiselokuva A Futile and Stupid Gesture.

Tiedossa on seuraavanlaiset alkuperäisuutuudet:

23.1.

Todd Glass: Act Happy (standup)

Energiaa pursuava ja suoraa puhetta suoltava Todd Glass paasaa Ghost Hunters -ohjelmasta, sydänkohtauksestaan ja siitä, miten hän “rynni ulos liiteristä”.

Black Lightning – 1. tuotantokausi 1. jakso

Koulun rehtorina toimiva eläköitynyt supersankari Jefferson Pierce palaa näyttömälle legendaarisena Mustana Salamana, kun rikollisjengi uhkaa hänen perhettään. Lue lisää sarjasta täällä.

24.1.

Blockbuster

Tultuaan jätetyksi sairaalle isälleen tekemän videon vuoksi, lemmenkipeä Jeremy punoo taidokkaan suunnitelman voittaakseen supersankareita rakastavan Lolan takaisin.

26.1.

A Futile and Stupid Gesture

Lyhyen ja vaiherikkaan elämänsä aikana Doug Kenney, yksi “National Lampoonin” perustajista, rakensi komediaimperiumin, joka muokkasi 1970-luvun popkulttuuria.

One Day at a Time – 2. tuotantokausi

TV-klassikon uusintatuotannossa vastaeronnut latinoäiti kasvattaa teinitytärtään ja esiteinipoikaansa. Lastenkasvatuksessa hänellä on “apuna” vanhanaikainen äitinsä.

Likainen raha – 1. tuotantokausi

Tutkiva dokumenttisarja paljastaa suuryhtiöiden korruption ja röyhkeän ahneuden käyttäen esimerkkeinä mm. pikavippiansoja ja autojen päästöhuijauksia.

Netflix poistaa pian 10 elokuvaa, katso lista täällä

Jaa artikkeli: