Blade Runner 2049 – teaser-traileri esittelee klassikon jatko-osaa

Ridley Scottin mestariteos Blade Runner saa jatkoa 20. lokakuuta 2017.

Denis Villeneuven ohjaama Blade Runner 2049 sijoittuu 30 vuotta ensimmäisen elokuvan tapahtumien jälkeen.

LAPD:n poliisi K (Ryan Gosling) saa selville kauan hautautuneena olleen salaisuuden, joka saattaa syöstä viimeisetkin yhteiskunnan rippeet kaaokseen. K:n löytö johdattaa hänet etsimään Rick Deckhardia (Harrison Ford), entistä LAPD:n blade runneria, joka on ollut kateissa viimeiset 30 vuotta.

Käsikirjoituksen ovat laatineet Hampton Fancher ja Michael Green. Fancher oli mukana tekemässä myös ensimmäinen elokuvan käsikirjoitusta, joka pohjautui Philip K. Dickin 60-luvun romaaniin Do Androids Dream of Electric Sheep? (julkaistu Suomessa nimellä Palkkionmetsästäjä).

Blade Runner 2049 - Warner Bros.
kuva: Warner Bros.

Kuvassa elokuvan ohjaaja Villeneuve, vastaava tuottaja Scott sekä elokuvan tähdet Ford ja Gosling.

Jaa artikkeli: