PS5 tänään kaupoissa – avauspäivän PlayStation 5 -pelit listalla

PlayStation 5 ilmestyy tänään!

Samalla ilmestyvät seuraavat PS5-pelit:

Warhammer: Chaosbane

Sodan runtelemassa ja magian hallitsemassa maailmassa sinä olet ihmisten imperiumin viimeinen toivo Kaaoksen laumoja vastaan. Pelaa yksin tai jopa neljän pelaajan yhteistyömoninpeliä, paikallisesti tai verkossa. Voit valita sankarisi neljästä hahmoluokasta, joilla kaikilla on omat, toisia hahmoja täydentävät taitonsa. Varaudu eeppisiin taistoihin Vanhan maailman voimallisimmilla varusteilla. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

NBA 2K21

NBA 2K21 sisältää luokkansa parhaat grafiikat ja peliominaisuudet, kilpailu- ja yhteisötoiminnot sekä monia erilaisia mukaansatempaavia pelitiloja – peli tarjoaa ainutlaatuisen, immersiivisen elämyksen NBA-koripallon ja -kulttuurin parissa, jossa kaikki on peliä. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Observer: System Redux

The year is 2084. In a dark cyberpunk world shattered by plagues and wars, become a neural police detective and hack into the jagged minds of others. Make use of anything they felt, thought, or remembered to solve the case and catch the elusive killer.

Overcooked! All You Can Eat

Overcooked: All You Can Eat -pelissä Overcooked 1 ja Overcooked 2 sekä kaikki niiden lisäsisältö on koottu kasaan ja remasteroitu täksi maukkaaksi erikoisversioksi! Nauti sadoista kaoottisia kokkaushetkiä tarjoilevista yhteispelikentistä alati vaarallisimmiksi ja hämärämmiksi muuttuvissa keittiöissä. Ensimmäistä kertaa koskaan Overcooked on nyt pelattavissa myös verkkomoninpelinä. Voit siis touhuta ensimmäisen pelin suosikkikeittiöissäsi näyttävällä 4K-tarkkuudella Internetin ihmemaassa! Pääset nauttimaan kokkauskaaoksesta ja puhechatista kaikkien kavereidesi kanssa heidän käyttämästään pelijärjestelmästä riippumatta. Pelijärjestelmien yhteinen moninpelijono lyhentää odotusaikoja, joten pääset nopeasti revittelevän ruoanlaiton pariin. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

The Pathless

Jousta käyttävä Metsästäjä matkaa mystiselle saarelle murtaakseen maailmaa peittävän pimeyden kirouksen. Liitele taivaalla kotkasi kanssa. Tee akrobaattiliikkeitä ja taitolaukauksia – voit ampua jousellasi samalla kun liikut vauhdikkaasti.

Poker Club

Elä pokerin ammattilaisen elämää ennennäkemättömän mukaansatempaavassa pokerisimulaatiossa, jossa on Ultra HD 4K -kuva ja huikea säteenseuranta. Liity huipulle matkaavien verkkopelaajien yhteisöön ja seuraa kehitystäsi yli kymmenessä Texas Hold’em -turnaustilassa. Oletpa kokenut pokerin ammattilainen tai aloittelija, voit hioa taitojasi ja tavoitella suuria voittoja.

Sackboy: A Big Adventure

Vie Sackboy eeppiselle 3D-tasohyppelyseikkailulle yhdessä ystäviesi kanssa. Kohtaa jännittäviä haasteita tunnistettavissa käsin laadituissa maisemissa erittäin ilmaisuvoimaisilla ohjaustoiminnoilla. Kohtaa paikallisessa ja online-tilan seurapelissä niin hilpeitä haasteita, että kyljet ratkeavat naurusta. Pelin voi pelata kokonaan läpi seurueessa, myös vain yhteispelissä kohdattavat kentät, joita ei missään nimessä kannata jättää väliin. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Bugsnax

Bugsnax vie sinut hulvattomalle seikkailulle Snaktooth Islandille, joka on legendaaristen puoleksi ötököitä ja puoleksi pikkupurtavia olevien Bugsnax-olentojen koti. Saavut sinne urhean tutkimusmatkaaja Elizabert Megafigin kutsumana, mutta emäntääsi ei näy missään. Hänen leirinsä on romutettu ja seuraajansa ovat saarella hajallaan… ja nälkäisiä!

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Marvel’s Spider-Man -universumin uusimmassa seikkailussa teini-ikäinen Miles Morales yrittää sopeutua uuteen kotiinsa seuraten samalla mentorinsa, Peter Parkerin, jalanjälkiä uutena Spider-Manina. Mutta kun hurja valtataistelu uhkaa tuhota hänen uuden kotinsa, sankariksi pyrkivä poika tajuaa, että suuren voiman myötä tulee myös suuri vastuu. Pelastaakseen koko Marvelin New Yorkin Milesin on astuttava Spider-Manin kenkiin ja loistettava niissä. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Maneater

Olet hai – koe tuhoisan hain voimat Persianlahden huippusaalistajana. Etsi evästä jokien suuaukoilta, merten syvyyksistä, hiekkarannoilta, hylyiltä ja suoalueilta. Evääksi kelpaavat kalastajat, uimarit, surffaajat, sukeltajat ja auringonpalvojat. Kehitä itsestäsi meren valtias, joka pelätään koko rannikkoalueella. Varo kuitenkin pahimpia vihollisiasi – ihmisiä – jotka jahtaavat Sinua monin eri keinoin. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Dead By Daylight

Oletko koskaan toivonut pääseväsi näyttelemään suosikkikauhuelokuvassasi? Dead by Daylight on kauhuelokuvien laajasta valikoimasta innoituksensa saanut 1 vs. 4 -moninpeli, jossa voit pelata joko pysäyttämätöntä tappajaa tai yhtä neljästä selviytyjästä, jotka välttelevät parhaansa mukaan julmaa kohtaloaan.

Planet Coaster: Console Edition

Tervetuloa huvipuistosimulaation uuteen aikakauteen! Herätä ideasi henkiin helppokäyttöisillä työkaluilla, hallinnoi kaikkia kasvavan huvipuistoimperiumisi osa-alueita ja hyödynnä Frontier Workshopin maailmanlaajuisen luovan yhteisön parhaat luomukset. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Demon’s Souls Remake

PlayStation Studios ja Bluepoint Games tarjoavat uusitun version PlayStation-klassikkopelistä Demon’s Souls. Täysin uusiksi rakennettu ja upeasti paranneltu versio esittelee usvaisen, synkän fantasiamaailman kauhut kokonaan uudelle pelaajasukupolvelle. He jotka ovat kohdanneet sen kärsimykset ja koettelemukset ennenkin, voivat jälleen kerran haastaa pimeyden höystettynä häikäisevällä visuaalisella laadulla ja uskomattomalla suorituskyvyllä. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Räjähdysherkän 1980-luvun alun geopoliittisille taistelukentille sijoittuvan Black Ops Cold Warin yksinpelikampanjassa mikään ei ole miltä se näyttää. Kohtaa historiallisia hahmoja ja karu todellisuus, kun taistelet kylmän sodan kuuluilla näyttämöillä Itä-Berliinissä, Vietnamissa, Turkissa, KGB:n päämajassa ja muissa maailman kolkissa. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

WRC 9

WRC-rallisarja tekee paluun. WRC 9 tuo pelattavaksesi kolme uutta rallia. Uudet kohteet ovat Japani, Uusi-Seelanti sekä Kenia. Peli sisältää yli 50 eri tiimiä WRC-, WRC 2-, WRC 3- sekä Junior WRC -luokista. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Just Dance 2021

Uudistetussa Just Dance 2021 -tanssipelissä on jopa 40 uutta kappaletta ja uusia universumeita, jotka tarjoavat hupia tuntikausiksi. Liity yli 120 miljoonan pelaajan joukkoon ja pidä hauskaa! Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

No Man’s Sky

No Man’s Sky on eeppinen sci-fi-seikkailu, joka sijoittuu äärettömään universumiin, jossa jokainen tähti saa valonsa etäisestä auringosta ja on elämää kuhisevien planeettojen kiertämä – ja voit käydä niillä kaikilla. Tutki ennennäkemättömiä maailmoja ja käy kauppaa, taistele tai selviydy galaktisessa mittakaavassa. Galaksin keskellä on mysteeri – vastustamaton pulssi, joka vetää sinut eeppiseen matkaan selvittämään kosmoksen todellisen luonteen. Matkasi on pullollaan vaaroja, yhteenottoja vihamielisten olioiden kanssa ja periksiantamattomia avaruusrosvoja selviäminen edellyttää valmistautumista, joten sinun on päivitettävä alustasi, pukuasi ja asettasi. Saat itse päättää, taisteletko, käytkö kauppaa vai tutkitko ympäristöä, mutta jokaisella teolla on seuraamuksensa, ja ne kaikki muovaavat matkaasi, kun No Man’s Sky aukeaa edessäsi.

Godfall

Godfall on uusi seuraavan sukupolven keräilyräiskintäpeli, joka sijoittuu sankarillisten ritarien ja mystisten taikojen fantasiamaailmaan. Lähde seikkailuun fantasiatoimintaroolipelissä, jonka kamppailut käydään kolmannen persoonan näkökulmasta. Counterplay Games on uudistanut uuteen Godfall-peliin kolmannen persoonan taistelua – taidot pääsevät hyökkäyksissä oikeuksiinsa ja jokaisella iskulla on merkitystä. Haastavissa tehtävissä vastaasi asettuu mahtavia armeijoita ja voitat himottuja varusteita. Etsi aarteita, varustaudu legendaarisilla haarniskoilla ja tuhoa häijyt viholliset. Keräily on pelissä merkittävässä roolissa, sillä keräämäsi aarteet vaikuttavat suoraan pelin kulkuun. Godfall-peliä voi pelata yksin tai kenen tahansa kanssa – milloin tahansa. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Devil May Cry 5

Paholaistenmetsästäjistä paras tekee tyylikkään paluun toimintafanien odottamassa pelissä. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

War Thunder

War Thunder on laaja monilla eri alustoilla pelattava maksuton MMO-sotapeli, joka keskittyy toisen maailmansodan ja kylmän sodan aikaisiin ilma-aluksiin, panssaroituihin ajoneuvoihin ja sotalaivoihin. Lentokoneet, maa-ajoneuvot ja sotalaivat taistelevat yhdessä.

Assassin’s Creed Valhalla

Olet Eivor: taistelun keskellä kasvanut legendaarinen viikinki matkalla kohti ikuista kunniaa. Tutki dynaamista avointa maailmaa, joka perustuu keskiajan Englannin brutaaliin ympäristöön. Ryöstele vihollisiasi, kehitä asutusaluettasi ja kasvata poliittista valtaasi lunastaaksesi paikkasi jumalten rinnalta Valhallassa. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

DIRT 5

DiRT 5 -peli nostaa ralliautopelien intohimon, aitouden ja lajin vaarallisuuden aivan uudelle tasolle. Peli vie sinut mm. New Yorkiin, Rio de Janeiroon, Norjaan, Espanjaan, Kreikkaan ja Kiinaan kisaamaan tavallisten ralliautojen lisäksi myös rantakirpuilla, mönkijöillä sekä kuorma-autoilla. Pelin autoja voi tuunata oman maun mukaan pelin Livery Editorilla. Pelin tarinavetoisessa uramoodissa äänessä ovat Troy Baker ja Nolan North. Uratila on täysin epälineaarinen eli pelaaja voi itse valita miten ralliseikkailunsa pelaa. Luvassa on lennokasta autokisaa soralla, jäällä, lumessa kuin hiekallakin, kun erilaisia reittejä on tarjolla yli 70. Paikallisesti ajamaan pääsee parhaimmillaan myös vielä neljän pelaajan jaetulla ruudulla, kun taas netissä kisataan parhaimmillaan 12 pelaajan kesken. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Jaa artikkeli: