Bubble Bobble tekee paluun myös PS4:llä – Bubble Bobble 4 Friends: The Baron is Back julki tänään

Nintendo Switch julkaisi aiemmin Bubble Bobble -pelin uuden tulemisen Bubble Bobble 4 Friends.

Nyt peli saa uuden painoksen Bubble Bobble 4 Friends: The Baron is Back PlayStation 4 -ympäristössä.

Bubble Bobble 4 Friends: The Baron is Back -peli tuo takaisin lohikäärmeveljekset Bubin ja Bobin, jotka palaavat jälleen rakastettuun ja värikkääseen Bubble Bobble -kuplamaailmaan. Pelaa yksin tai jopa kolmen kaverin kanssa yhteistyötilassa ja hyppele yli 200 kentän läpi taistellaksesi ilkeää velhoa ja hänen kätyreitään vastaan. Päihitä vihollisia vangitsemalla ne kupliin ja poksauttamalla ne sitten herkullisiksi hedelmiksi. Bubble Bobble 4 Friends: The Baron is Back -pelissä on 100 aivan uutta kenttää ja pelin kentät on jaettu perheystävällisiin sekä haastavampiin kenttiin.

Lisäksi Bubble Bobble 4 Friends: The Baron is Back ilmestyy myös Nintendo Switchille.

Katso pelin hintatiedot (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Katso Bubble Bobble 4 Friends: The Baron is Back -traileri alla:

Jaa artikkeli: