Karalahti valkokankaille 13.1.2021 – Jere Karalahden karu tarina elokuvaksi (traileri)

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahdesta kertova Solar Films -elokuva Karalahti tulee ensi-iltaan keskiviikkona 13. tammikuuta 2021.

Dokumentti kertoo Karalahden karun ja omalla tavallaan järkyttävän tarinan sekä paljastaa peliurasta ja sen taustoista seikkoja, joita ei ole kerrottu aiemmin. Juuso Syrjän ohjaamaan elokuvaan on haastateltu Jeren lisäksi yli 50 henkilöä, hänen perhettään, valmentajiaan, toimittajia, kanssapelaajia, poliiseja, lääkäreitä ja lapsuudenkavereita, Jeren mukaan aitoja lapsuudenystäviä kotikulmilta Helsingin Tapulikaupungista.

Syvällinen ja ennen kaikkea kaunistelematon elokuva koostuu haastattelujen lisäksi arkistomateriaalista ja dramatisoiduista kohtauksista. Oheisessa trailerissa ääneen pääsevät muun muassa Stanley Cup -voittaja ja olympiamitalisti Kimmo Timonen sekä entinen HIFK-valmentaja Doug Shedden.

Jere Karalahden kirjaan pääset helposti käsiksi (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Katso Karalahti-traileri alla:

Jaa artikkeli: