Xbox Series X ja S -pelikonsolit saapuvat kauppoihin tänään – julkaisupelien lista

Xbox One saa tänään perillisensä. Xbox Series X ja Xbox Series S ovat nimittäin saapuneet kauppoihin.

Xbox Series -julkaisupelit ovat:

Enlisted

MMO squad based shooter which is built around some of the most important and famous episodes from World War 2.

Tetris Effect: Connected

Tetris Effect: Connected is the original Tetris Effect with all-new co-op and competitive online and local multiplayer modes. This is Tetris like you’ve never seen it, or heard it, or felt it before-an incredibly addictive, unique, and breathtakingly gorgeous reinvention of one of the most popular puzzle games of all time.

Manifold Garden

Löydä painovoiman salat uudelleen ja tutki kaunista, eschermäistä maailmaa täynnä mahdotonta arkkitehtuuria.

Rogue Company

Rogue Company on kolmannen persoonan taktinen räiskintäpeli, joka asettaa maailman kohtalon käsiisi. Pukeudu Rogue Companyn eliittiagentiksi, joista jokaisella on omat erityistaitonsa, ja käy sotaa useissa eri pelimuodoissa.

Evergate

Evergate is a haunting 2D puzzle-platformer set in a stunning hand-drawn vision of the Afterlife with an original score recorded by a live orchestra. Navigate 85 challenging stages and unleash the extraordinary powers of the genre-defining ‘Soulflame’ to help a lost soul reincarnate on earth!

The Falconeer

The Falconeer on avoimen maailman ilmataistelupeli, jossa on kiihkeitä ilmataisteluita ja mystisen, avoimen The Great Ursee -maailman syvällistä tutkimista.

Maneater

Experience the ultimate power fantasy as the apex predator of the seas – a terrifying SHARK! Maneater is a single player, open world action RPG (ShaRkPG) where YOU are the shark. Devour nutrients to grow and evolve far beyond what nature intended. Become a massive shark, an apex predator of legends, to get revenge on the cruel fisherman that dismembered you. Eat. Explore. Evolve. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Planet Coaster: Console Edition

Tervetuloa huvipuistosimulaation uuteen aikakauteen! Herätä ideasi henkiin helppokäyttöisillä työkaluilla, hallinnoi kaikkia kasvavan huvipuistoimperiumisi osa-alueita ja hyödynnä Frontier Workshopin maailmanlaajuisen luovan yhteisön parhaat luomukset.

Assassin’s Creed Valhalla

Olet Eivor: taistelun keskellä kasvanut legendaarinen viikinki matkalla kohti ikuista kunniaa. Tutki dynaamista avointa maailmaa, joka perustuu keskiajan Englannin brutaaliin ympäristöön. Ryöstele vihollisiasi, kehitä asutusaluettasi ja kasvata poliittista valtaasi lunastaaksesi paikkasi jumalten rinnalta Valhallassa. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

No Man’s Sky

No Man’s Sky is a game about exploration and survival in an infinite procedurally generated universe.

Yakuza: Like a Dragon

Ichiban Kasuga on tyypillinen yakuzan rivijäsen. Mies, johon hän luotti eniten, jätti hänet kuolemaan. Tartu Yakuza: Like a Dragonissa pesäpallomailaasi ja murra rikollisten kalloja moderniin Japaniin sijoittuvassa dynaamisissa roolipelitaisteluissa. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Watch Dogs Legion

Luo vastarintajoukko sekä hakkeroi, soluttaudu ja taistele lähitulevaisuuden Lontoossa, joka on tuhon partaalla. Welcome to the Resistance. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä

Devil May Cry 5

Paholaistenmetsästäjistä paras tekee tyylikkään paluun toimintafanien odottamassa pelissä. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä

Gears Tactics

Gears Tactics on kiivas ja vuoropohjainen strategiapeli, joka perustuu yhteen kehutuimmista toimintapelisarjoista – Gears of War. Olet alakynnessä ja käyt eloonjäämistaistelua, värvää ja komenna joukkoasi metsästääksesi hirviöitä luovaa vihollisjohtajaa.

Bright Memory

Bright Memory is a lightning-fast fusion of the FPS and action genres, created by one-man development studio FYQD using Unreal Engine. Combine a wide variety of skills and abilities to unleash dazzling combo attacks. SRO (Supernatural Science Research Organization) agent Shelia’s adventure is about to begin.

Warhammer: Chaosbane

Sodan runtelemassa ja magian hallitsemassa maailmassa sinä olet ihmisten imperiumin viimeinen toivo Kaaoksen laumoja vastaan. Pelaa yksin tai jopa neljän pelaajan yhteistyömoninpeliä, paikallisesti tai verkossa. Voit valita sankarisi neljästä hahmoluokasta, joilla kaikilla on omat, toisia hahmoja täydentävät taitonsa. Varaudu eeppisiin taistoihin Vanhan maailman voimallisimmilla varusteilla. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä

Observer: System Redux

The year is 2084. In a dark cyberpunk world shattered by plagues and wars, become a neural police detective and hack into the jagged minds of others. Make use of anything they felt, thought, or remembered to solve the case and catch the elusive killer.

DIRT 5

Let Loose in DIRT 5 – the boldest off-road racing experience ever, with a star-studded Career, four-player split-screen, innovative online modes, livery editor and more. Blaze a trail on global tracks, covering gravel, ice, snow and sand, with cars ranging from rally icons, to trucks, to GT heroes. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä

NBA 2K21

NBA 2K21 sisältää luokkansa parhaat grafiikat ja peliominaisuudet, kilpailu- ja yhteisötoiminnot sekä monia erilaisia mukaansatempaavia pelitiloja – peli tarjoaa ainutlaatuisen, immersiivisen elämyksen NBA-koripallon ja -kulttuurin parissa, jossa kaikki on peliä. Tilaa peli (*sponsoroitu linkki*) täällä

Jaa artikkeli: