Nintendo Switch -peliuutuudet – viikko 45 / 2020

Nintendo Switch -peliuutuudet tällä viikolla – sponsoroidut linkit merkitty *-merkillä.

3.11. My Universe: School Teacher

Pelaa nuorena opettajana, jolla on missio: nostaa uusi koulusi huipulle. Motivoi oppilaita, paranna heidän koetuloksiaan ja järjestä koulussa kisoja ja juhlia.

3.11. Jurassic World Evolution

Place yourself at the heart of the Jurassic franchise and build your own Jurassic World. Bioengineer dinosaurs that think, feel and react intelligently to the world around them and face threats posed by espionage, breakouts and devastating tropical storms in an uncertain world where life always finds a way.

3.11. Bakugan: Champions of Vestroia – tilaa *täällä*.

Bakugan: Champions of Vestroia is an all-new action role-playing game with an original story that expands on the hit TV series and brings the Bakugan universe to the Nintendo Switch for the very first time. The adventure takes players on the ultimate Bakugan journey as they befriend powerful creatures known as Bakugan, gear up and customize Bakugan teams for fiercely strategic battles, and master their skills to become the Champion of Vestroia. Players can also play online in head-to-head multiplayer.

5.11. Ponpu

Valmistaudu rikkomaan munia tässä vauhdikkaassa monen pelaajan seurapelissä! Ponpu yhdistelee klassista pelattavuutta uusiin ja kahjoihin pelimekaniikkoihin, ja kaikki on kuorrutettu mielettömän mageella tyylillä!

5.11. Seven Knights: Time Wanderer

Seven Knights, a game beloved around the world thanks to its gripping story and unique characters is reborn as a traditional RPG for home console based on the original’s universe and gaming system.

5.11. YesterMorrow

YesterMorrow is a single-player time travelling 2D platformer mixing action sequences with puzzle elements. Follow Yui’s return to the past where she must overcome all obstacles to salvage a world trapped in Neverending Night. What she discovers along the way will leave her with a difficult choice: what will she choose when the fate of her world and the Order of Timekeepers rests in her hands?

6.11. Ryhmä Hau – Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay – tilaa *täällä*.

Suorita supersankaritehtäviä ryhmä Haun kanssa ja käytä Vainun pikanopeutta, Sampan kärventävää kuumuutta, Kajan pyörremyrskyvoimia ja koko ryhmän kykyjä. Tutustu kaupunkiin ja matkaa Jaken lumilautailukeskukseen, Valppaan viidakkoon ja niiden taa pelastamaan ystäviä yhdessä ryhmän kanssa.
Suuntaa siis vahtitornille ja valmistaudu kunnon toimintaan! Kun olet pelastanut kaikkien päivän, voit riehaantua Pup-Pup Boogie tahdissa, hypätä narua tai puuhailla jotakin muuta hauskojen lisätehtävien aikana. Ota kaverikin mukaan yhteistyökaksinpelissä. Nyt on aika toimia, ryhmä Hau!

6.11. Memoranda

A point and click adventure game with magic realism elements!

6.11. Speed 3: Grand Prix

Get on the circuit and show that you’re the best driver of all time! Pick your favorite formula racing car and make your way to the first spot in all seasons to claim the championship title. Drive recklessly to take down the competition and let them all bite your dust!

6.11. Descenders

Descenders is extreme downhill freeriding for the modern era, with procedurally generated worlds, and where mistakes have real consequences. Will you lead your team to glory and become the next legendary Descender?

6.11. Tropico 6 – tilaa *täällä*.

Poliittisen sekasorron ja yhteiskunnallisen levottomuuden aikana kansa tarvitsee kaukonäköisiä johtajia, jotka ottavat ohjat maan kohtalosta kaukokatseisuudellaan ja nerokkuudellaan. Näytä jälleen kerran kykysi pelkoa herättävänä diktaattorina tai rauhaa rakastavana valtionmiehenä Tropicon saarivaltiolla ja muovaa oman banaanivaltiosi kohtaloa neljänä erilaisena aikakautena.

6.11. Ord.

Ord. tells stories three words at a time.

Jaa artikkeli: