Tänään tv:stä: Total Recall -remake – Colin Farrell, Jessica Biel, Kate Beckinsale ja Bryan Cranston tähdittävät

Paul Verhoeven ohjasi vuonna 1990 Philip K. Dickin novellin pohjalta scifi-leffan Total Recall, jota tähditti Arnold Schwarzenegger. Kyseessä oli aikanaan yksi kaikkien aikojen kalleimmista elokuvista.

Sub esittää tänään klo 21.00 elokuvan vuonna 2012 ilmestyneen uusioversion. Len Wisemanin ohjaaman leffan pääosassa nähdään Colin Farrell. Mukana ovat myös Kate Beckinsale, Jessica Biel, Breaking Bad -tähti Bryan Cranston, John Cho ja Bill Nighy.

Yhtiö nimeltä Rekall kykenee tekemään unelmista todentuntuisia muistikuvia. Tehdastyöntekijä Douglas Quaidin (Farrell) mielestä tämä kuulostaa houkuttelevalta tavalta hankkia hieman vaihtelua turhauttavan arjen keskelle. Vaikka hänellä toki onkin kaunis vaimo (Beckinsale), jota hän rakastaa, niin aidot muistot superagentin elämästä saattaisivat silti kummasti piristää hänen elämäänsä.

Kun toimenpide sitten meneekin pahasti pieleen, Quaidista tulee pahaksi onnekseen takaa-ajettu. Pakoillessaan poliisia, jota komentaa vapaan maailman johtaja Cohaagen (Cranston), Quaid lyöttäytyy yhteen erään kapinallisen taistelijan (Biel) kanssa, ja yhdessä he ryhtyvät etsimään maanalaisen vastarintaliikkeen johtajaa tehdäkseen lopun Cohaagenin toimista. Fantasian ja todellisuuden raja hämärtyy ja maailman kohtalo on vaakalaudalla, kun Quaid saa tietää kuka hän oikeasti on, ketä hän oikeasti rakastaa ja mikä hänen todellinen kohtalonsa on.

Tarina perustuu Philip K. Dickin novelliin We Can Remember It for You Wholesale.

Vai miten olisi Viaplay ja Elisa Viihde Aitio erikoishintaan? Katso tarjous (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Katso leffan suomitraileri alla:

Jaa artikkeli: