PC, PS4 ja Xbox One tänään: Watch Dogs Legion ilmestyi

Watch Dogs saa tänään jatkoa. Ubisoft julkaisee Watch Dogs: Legion -pelin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PC:lle ja Google Stadialle 29. lokakuuta 2020.

Marraskuussa on luvassa myös omat versiot PlayStation 5:lle ja Xbox Series X:lle.

Lähitulevaisuuden Lontoo on hirvittävä paikka asua. Rikollisliigat ovat kasvattaneet valtaansa samalla, kun korruptoitunut hallitus on polkenut tavallisen kansalaisen maanrakoon. Terrorismi on nousussa ja tulevaisuus näyttää synkältä. Vaihtoehtoina on alistuminen ja pelossa eläminen tai taistella vastaan. Watch Dogs: Legion -toimintapelissä pelaaja on yksi vastarintaan nousevista, mutta tätäkään sotaa ei pidä eikä tarvitse käydä yksin. Lontoo on täynnä asukkaita, jotka voi värvätä puolelleen osaksi vastarintataistelua. Jokaisella asukkaalla on myös omat taitonsa, erityispiirteensä ja taustatarinansa. Olipa kyse kyberteknologiasta, raa’asta voimasta tai arjen sankareista, jokaiselle tekijälle on paikkansa.

Katso pelin hintatiedot (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Katso tarinatraileri alla:

Jaa artikkeli: