Netflix-uutuudet viikolla 44 / 2020 – mm. Scott Adkins -toimintaleffa The Debt Collector 2

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

27.10.

Blood of Zeus (aikuisten animaatiosarja – 1. tuotantokausi)

Heron, antiikin Kreikassa elelevä maallikko, saa tietää olevansa Zeuksen poika, jonka tehtävä on pelastaa maailma demonien armeijalta. Katso traileri täällä.

Guillermo Vilas: Maailman ykkönen? (dokumentti)

Argentiinalainen toimittaja yrittää todistaa, että hänen maanmieheltään, tennistähti Guillermo Vilasilta, vietiin maailman ykkössija väärin perustein 1970-luvulla.

Nekku-apinan verraton työkaluvyö (animaatiosarja)

Työkaluin varustautunut ja käsistään kätevä mekaanikkoapina Nekku ja hänen Korjauskoplansa auttavat ratkomaan Putpulan asukkaiden ongelmat.

28.10.

Gigantosaurus (animaatiosarja – 1. tuotantokausi)

Eletään esihistoriallista aikaa. Neljä ystävystä kokee seikkailuja yrittäessään selvittää hurjan jättiläisolennon salaisuutta. Tarina perustuu Jonny Duddlen kirjaan.

Holidate (USA 2020, romanttinen komediaelokuva)

Kyllästyttyään pyhäpäiviin ilman avecia sinkkukaksikko lupautuu toistensa seuralaisiksi koko vuodeksi, mutta pikku hiljaa tunteet alkavat sotkea platonista järjestelyä. Emma Roberts ja Luke Bracey.

Metsäleiri (puolalainen kauhuelokuva)

Teknologiaan koukussa olevat nuoret osallistuvat leirille päästäkseen riippuvudestaan eroon, mutta metsässä vaanii jotain, joka haluaa heidät lopullisesti pois netistä.

Sakkaran hautalöydön salaisuudet (dokumentti)

Egyptiläiset arkeologit avaavat haudan, joka on ollut koskemattomana 4 400 vuoden ajan, ja yrittävät tulkita tämän huikean löydön historiaa.

The Debt Collector 2 (USA 2020, toiminta / komedia)

Frenchillä ja Suella on kaksi päivää aikaa periä kolme velkaa – eikä voimankäyttöä ole rajoitettu. Samalla heidän on välteltävä kostonhimoista rikollispomoa. Scott Adkins tähdittää.

29.10.

A Dog’s Way Home (USA 2019, perhe-elokuva)

Uskollinen ja kotia ikävöivä koira lähtee vaaralliselle matkalle halki Amerikan sydänmaiden päästäkseen takaisin omistajansa luokse. Ashley Judd tähdittää.

30.10.

Black Well (intialainen kauhuelokuva)

Levoton henki kiroaa punjabilaisen kylän, jossa on surmattu tyttövauvoja, ja kylän kohtalo on 10-vuotiaan tytön käsissä.

His House (UK 2020, kauhuelokuva)

Sodan runtelemasta Etelä-Sudanista tuleva nuoripari hakee Englannista turvapaikkaa ja uutta alkua, mutta joutuukin uudessa kodissa elävän kaamean voiman vainoamaksi. Katso traileri täällä.

Kovanaamojen kaupunki (Ranska 2020, rikoselokuva)

Korruptoituneiden kollegoidensa ja Marseillen sotivien jengien ristituleen joutunut poliisi suojelee tiimiään ottamalla asiat omiin käsiinsä.

31.10.

Barbie Dreamhouse Adventures: Go Team Roberts (animaatio)

Robertsit matkaavat Costa Ricaan tutkimaan merenneitolegendaa. Barbie saa kesätyöpaikan vesipuistosta, jonka johtaja on kiero tapaus.

Insidious: Chapter 2 (USA 2013, kauhu)

Lambertin perhe yrittää selvitä poikansa kamppailusta pahoja henkiä vastaan, ja Josh-isän on kohdattava oma kaamea lapsuutensa.

Moms’ Night Out (USA 2014, komedia)

Ystävykset suunnittelevat illanvieton voidakseen viettää yhden illan ilman lapsia, mikä tarkoittaa, että aviomiesten on vahdittava jälkikasvua. Mikä voisi mennä pieleen?

Then Came You (USA 2018, seikkailu / komedia)

Parantumattomasti sairas tyttö pyytää luulosairasta poikaa avukseen käymään läpi ennen kuolemaa tehtävien asioiden listansa, ja pojan on kohdattava kuolemanpelkonsa.

Jaa artikkeli: