PS4-peliuutuudet tällä viikolla – mm. Watch Dogs Legion ja Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues

PlayStation Store tarjoaa tällä viikolla ostettavaksi seuraavat PlayStation 4 -uutuuspelit:

27.10. The Legend of Heroes Trails of Cold Steel

The critically-acclaimed The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel series gets a HD remaster featuring 4K/60 FPS support, turbo mode to streamline gameplay, and for the first time on console, the option to play with the original Japanese voices along with approximately 50% extra lines of English voice-over dialogue.

27.10. Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues

Choose a side, master your moves, and embrace your destiny in an epic beat ’em up adventure inspired by the hit show. Take control of 8 playable characters with deep movesets, combos, progression, real-time character swaps, ultimate attacks, and much more! 34 years after the events of the 1984 All Valley Karate Tournament, the rivalry of Daniel LaRusso and Johnny Lawrence continues. The fight is in your hands now!

27.10. Carto

Carto is a charming adventure game wrapped around a unique, world-altering puzzle mechanic. Use this power to explore mysterious lands, help a quirky cast of characters, and guide Carto on her journey back to her family.

27.10. Dungreed

Dungreed is a 2D side-scrolling action game with 2D Rogue-LITE elements. You become an adventurer exploring a continuously evolving dungeon to prevent the town from being destroyed. Eliminate enemies, use a variety of weapons and magic, eat food, and defeat evil in the dungeon!

27.10. Ghostrunner

Ghostrunner tarjoaa ainutlaatuisen yksinpelikokemuksen: se sisältää nopeatempoisia ja hurjia taiteluita omaperäisessä peliympäristössä, joka on yhdistelmä perinteistä scifiä ja postapokalyptisia teemoja. Se kertoo tarinan kuolleesta maailmasta ja epätoivoista kamppailua käyvistä selviytyjistä.

29.10. Pacer

PACER is high-octane anti-gravity racing at its most destructive. Customise your craft and weapons then engage in the campaign, a single-player race or compete against your rivals in explosive online multiplayer for the ultimate combat racing experience.

29.10. Watch Dogs Legion

Watch Dogs: Legionissa pääset luomaan vastarintajoukkoja sekä hakkeroimaan, soluttautumaan ja taistelemaan lähitulevaisuuden Lontoossa, joka on tuhon partaalla. Welcome to the Resistance.

30.10. Legends of Ethernal

Legends of Ethernal on yhden pelaajan 2D-toimintaseikkailupeli, jossa sinun on tutkittava kauniita käsintehtyjä ympäristöjä, ratkaistava nokkelia pulmia ja taisteltava vahvoja otuksia vastaan paljastaaksesi totuuden vanhempiesi katoamisesta.

30.10. Visage

Visage is a first-person psychological horror game. Explore a mysterious ever-changing house in a slow-paced, atmospheric world that combines both uncannily comforting and horrifyingly realistic environments, and enjoy a genuinely terrifying experience.

30.10. Mad Rat Dead

A rat’s dream has been left unfulfilled before his death… that is, until he gets a second chance at life! Granted the opportunity to redo his last day on Earth, you must utilize the rat’s newfound power to pump his heart in time with the music, lest his own time runs out

30.10. Umihara Kawase Fresh!

Umihara Kawase become open world? Clear the quests with rubbering action!

30.10. The Dark Pictures Anthology: Little Hope

The Dark Pictures Anthology on sarja intensiivisiä, erillisiä ja haarautuvia elokuvamaisia kauhupelejä, joissa on sekä yksin- että moninpelitiloja. Neljä yliopisto-opiskelijaa ja heidän professorinsa jää loukkuun autioon Little Hopen pikkukaupunkiin. Heidän on paettava painajaismaisia ilmestyksiä, jotka jahtaavat heitä tiheän sumun keskellä.

31.10. Auto Chess

Katso jopa yli 40%:n PlayStation 4 -pelitarjoukset (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Jaa artikkeli: