Asterix & Obelix XXL tulee taas – Romastered-uusioversio julki PS4:lle, Switchille ja Xbox Onelle

Asterix & Obelix XXL ilmestyi 2003 PlayStation 2:lle. Myöhemmin se sai versioita mm. GameCubella ja GameBoylla.

Nyt Microids on julkaissut uusioversion Asterix & Obelix XXL Romastered PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille.

Tarinan keskiössä Asterix ja Obelix, mukanaan pikku koira Idefix, joutuvat pelastustehtävään. Pian sankareille nimittäin käy selväksi, että roomalaiset ovat kaapanneet kyläläiset, mikä tietenkin vaatii välittömiä toimenpiteitä. Tästä alkaa kiehtova matka, jonka aikana sankarit vierailevat Normandiassa, Kreikassa, Itävallassa ja Egyptissä. Vastaansa he saavat roomalaisten lisäksi sekä merirosvoja että viikinkejä!

Remasteroitu Asterix & Obelix XXL -pelikokemus sisältää uusitun peligrafiikan, entistä upeammat hahmoanimaatiot ja aiempaa sulavamman pelattavuuden. Lisäksi remasteroitu peliversio sisältää neljä uutta pelitilaa, jotka tarjoavat paljon hauskaa koettavaa pelihahmojen faneille. Kuin kirsikkana kakun päällä pelaajat voivat halutessaan vaihtaa pelin grafiikan vuoden 2003 retrografiikkaan!

Tilaa peli edullisesti (*sponsoroitu linkki*) täältä.

Katso pelitraileri alla:

Jaa artikkeli: