G.I. Joe: Kosto – Bruce Willis ja Dwayne Johnson tähdittävät tänään tv:ssä action-figuureista tehtyä leffaa

Hero esittää tänään klo 21.00 vuonna 2013 ilmestyneen toimintaelokuvan G.I. Joe: Kosto.

Suosittuihin action-figuureihin perustuva elokuva marssittaa kameroiden eteen Duken (Channing Tatum) ja Roadblockin (Dwayne Johnson) johtaman G.I. Joe -erikoisjoukon, joka saa peräänsä tappajien iskuryhmän Yhdysvaltain presidentin (Jonathan Pryce) käskystä. Nurkkaan ajetut taistelijat pääsevät selville salajuonesta ja päättävät etsiä käsiinsä G.I. Joe -ryhmän perustajan Joe Coltonin (Bruce Willis), jonka iskuvoimaan voi yhä luottaa.

Jon M. Chun ohjaamaa leffaa tähdittävät myös mm. Ray Park, Adrianne Palicki ja Ray Stevenson.

G.I. Joe -sarjakuvia voit tilata (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Katso G.I. Joe: Kosto -suomitraileri alla:

Jaa artikkeli: