Netflix kiinnitti yksinoikeudella Ron Howard -leffan – katso J.D. Vancen kirjaan perustuvan Hillbilly Elegyn suomitraileri

Netflix tarjoaa 24. marraskuuta uuden alkuperäiselokuvan Hillbilly Elegy.

J. D. Vance (Gabriel Basso), entinen marijalkaväen sotilas Ohion eteläosista, opiskelee lakia Yalessa. Hän on pääsemässä unelmatyöhönsä, kun perhekriisi pakottaa hänet palaamaan kotiin, jonka hän on yrittänyt unohtaa. J. D. joutuu setvimään Appalakki-sukunsa monimutkaisia suhteita, joihin lukeutuu hänen oma suhteensa addiktiäitiin (Amy Adams). J. D. saa voimia muistelemalla isoäitiään (Glenn Close), sisukasta ja veitsenterävää naista, joka kasvatti hänet. Lopulta hän hyväksyy sukunsa jättämän lähtemättömän jäljen osaksi omaa tarinaansa.

J. D. Vancen menestyskirjaan perustuva ja Oscar-voittaja Ron Howardin ohjaama Hillbilly Elegy on vaikuttava muistelmateos, joka tarjoaa ikkunan erään suvun voitokkaaseen selviytymistarinaan. Suvun tarinassa seurataan kolmen värikkään sukupolven ainutlaatuisia ylä- ja alamäkiä, jotka määrittävät J. D:n kokemusta omasta perheestään.

Elokuvaa tähdittävät myös mm. Haley Bennett ja Freida Pinto.

J.D. Vancen kirja on tilattavissa (*sponsoroitu linkki*) täällä.

Katso leffan suomitraileri alla:

Jaa artikkeli: