Yle Areena marraskuussa: brittiläinen rikostrillerisarja Saalistajat – We Hunt Together alkaa

Yle Areena julkaisee Saalistajat – We Hunt Together -sarjan ensimmäisen tuotantokauden 2. marraskuuta.

Lisäksi rikostrillerisarja on katsottavissa Yle TV2:lla marraskuusta alkaen maanantaisin klo 21.30.

Brittitrilleri tutkii ihmismielen synkkiä syövereitä ja rajoja, joita ei normaalisti ylitetä seurauksien pelossa. Mutta entä jos ylitetään? Kaksi poikkeuksellista ihmistä kohtaa sattumalta yökerhon vessassa – vai onko mikään loppujen lopuksi sattumaa?

Freddy (Hermione Corfield) on sanavalmis seksityöläinen, Baba (Pipo Ola) puolestaan hiljainen mies, joka ei juuri puhu menneisyydestään. Siitä saa alkunsa pirullinen kissa ja hiiri -leikki, jossa raakoja rikoksia tutkiva poliisitiimi on aina askelen jäljessä tekijästä.

Kun poliisi saa hälytyksen murhapaikalle, pidättyväinen konstaapeli Lola Franks (Eve Myles) saa uudeksi työparikseen rikoskomisario Jackson Mendyn (Babou Ceesay), jonka yltiöpositiivinen asenne poraa välittömästi hermoon. Kaksikon on kuitenkin pysäytettävä raaka murhaaja, ja avain siihen on selvittää, mikä uhreja yhdistää. Onko olemassa kahdenlaisia saalistajia, hyviä ja pahoja?

Ensimmäinen tuotantokausi käsittää kuusi jaksoa.

Katso traileri alla:

Jaa artikkeli: