PlayStation 5 ja Xbox Series: Devil May Cry 5: Special Edition ilmestyy 1.12.

Devil May Cry 5 -toimintapeli saapuu Special Edition -versiona uudelle pelikonsolisukupolvelle joulukuun alussa.

Uuden sukupolven versio hyödyntää muun muassa säteenseurantateknologiaa ja kohennettua 3D-äänitekniikkaa. Erikoisversiossa on myös odotetut Turbo- ja Legendary Dark Knight -pelitilat sekä Deluxe Edition- ja EX Color Pack -lisäsisällöt.

Devil May Cry 5 -pelissä demoniset voimat ovat palanneet maailman riesaksi ja kaiken keskipisteenä vaikuttaisi olevan Red Grave Cityn demoninen puu. Danten ystävä, nuori demonimetsästäjä Nero saapuu paikalle ystävänsä Nicon kanssa tutkimaan tilannetta. Nero on kuitenkin voimaton ilman kadonnutta demonista kättään, eivätkä vastustajat tunne armoa. Kun vielä Dantekin on kadonnut tietämättömiin, on edessä kenties voittamaton uhka. Devil May Cry 5 on vauhdikas, värikylläinen ja taistelupitoinen toimintapeli. Sen keskiössä nähdään demonimetsästäjä Dante ja hänen adrenaliinipitoiset taistelunsa demonisia vihollisia vastaan. Sulava ja nopeatempoinen taistelujärjestelmä palkitsee pelaajan upeine animaatioineen ja kutkuttavine liikeyhdistelmineen kiehtovan demonitarinan ohella.

Devil May Cry 5 Special Edition julkaistaan PlayStation 5- ja Xbox Series -pelikonsoleille 1. joulukuuta 2020. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Katso traileri alla:

Jaa artikkeli: