PlayStation 4 -peliuutuudet tällä viikolla – mm. NHL 21 ja G.I. Joe: Operation Blackout

PlayStation 4 -peliuutuudet tällä viikolla:

13.10. G.I. Joe: Operation Blackout

G.I. Joe ja Cobra ovat taas täällä! G.I. Joe: Operation Blackout on klassinen tiimipohjainen kolmannen persoonan räiskintä, jossa voit pelata G.I. Joe- ja Cobra-tiimien suosikkihahmoinasi. Koe toiminta molemmilta puolilta, kun autat G.I. Joe -tiimiä palauttamaan rauhaa ja johdat Cobra-tiimiä valloittamaan maailmaa.

13.10. Red Wings: Aces of the Sky

Red Wings: Aces of the Sky on dynaaminen toimintapeli, jossa pääset kokemaan upeita historiallisia taisteluita arcadetyyliin. Päihitä vastustajat, kehitä lentäjäntaitojasi ja tee itsestäsi todellinen taivaiden ässä. Näe Manfred von Richthofenin eli Punaisen paronin synty, nousu ja viimeiset hetket – hän saavutti ensimmäisessä maailmansodassa peräti 80 voittoa. Liity paronin tai hänen arkkivihollisensa lentueeseen. Valitse haluamasi yli kymmenestä historiallisesta ympärysvaltojen tai kolmiliiton sotalentokoneesta. Lennä moniin erilaisiin historiallisiin tapahtumiin ja mahtaviin sarjakuvamaisiin seikkailuihin.

13.10. Remothered: Broken Porcelain

Broken Porcelain toimittaa runsaasti odotettuja muutoksia sarjaan, uudella pelaamisen ja kerronnan elementeillä, jotka antavat uuden hengen hahmoille ja odottamattoman määrän syvyyttä tässä kummitusseikkailussa – täydellinen sekä uusille, että sarjaan palaaville faneille. Ashmann-majatalon totuudet eivät paljasta itseään helposti – monet mysteerit ovat toisiinsa sidoksissa ja niitä vartioidaan vaanijoiden taholta, metsästäjiä, jotka ovat juuttuneet aikaan. Henkiinjääminen vaatii enemmän kuin nopeita reaktioita lähestymistapana ja tulee nopeasti kriittiseksi tässä seikkailussa. Toimi fiksusti – tietäen parhaan ajan hiiviskellä, paeta tai taistella välittömiä vaaroja vastaan, ne voivat nopeasti tehdä metsästäjästä metsästettävän.

13.10. Robotics;Notes Elite

Thanks to the rising popularity of the PhoneDroid—a device which features augmented reality (A.R.)—the age of advanced technology has finally reached Tanegashima. On that island, Central Tanegashima High’s “Robot Research Club” is about to have their club disbanded.

13.10. Robotics;Notes DaSH

Half a year after the events of ROBOTICS;NOTES ELITE, Kaito Yashio is introduced to Itaru Hashida through Nae Tennouji. Unsettling incidents start occurring all around them, harbingers of an event that will again plunge the world into chaos.

13.10. Torchlight III

In Torchlight III, Novastraia is again under threat of invasion and it’s up to you to defend against the Netherim and its allies. Gather your wits and brave the frontier to find fame, glory, and new adventures!

14.10. Onee Chanbara Origin

To commemorate the 15th anniversary of the sword fighting action game series Onee Chanbara, the events of THE Onee Chanbara and THE Onee Chanbara 2 have been completely remade in full HD. The evolution of this high-speed action game cannot be missed!

15.10. Raji: An Ancient Epic

Raji: An Ancient Epic is an action-adventure game set in ancient India. A young girl named Raji has been chosen by the gods to stand against the demonic invasion of the human realm. Her destiny? To rescue her younger brother and face the demon lord Mahabalasura.

15.10. Cake Bash

Taistele herkullisimman kakun asemasta Cake Bashissa! Kiivastahtinen neljän pelaajan peli, jossa söpöt animoidut kakut mäiskivät toisiaan murusiksi. Poimi lempikakkusi ja taistele erilaisilla tosielämää muistuttavilla areenoilla. Areenoilla on monenlaisia ainutlaatuisia tavoitteita, kuten itsensä peittäminen karkeilla tai hedelmien heittäminen piirakkaan. Kaikille riittää tehtävää!

15.10. Monster Truck Championship

Ensimmäinen Monster Truck -simulaatio. Ainutlaatuinen ja haastava kilpa-ajokokemus, jossa paikallisen tai online-kisan voitto riippuu pelkästään ajotaidoista. 18 muokattavaa autoa, 25 areenaa ja 3 liigaa, jotka voittamalla nouset mestariksi!

15.10. Cloudpunk

Vilkkaassa Nivalisin cyberpunk-kaupungissa, ensimmäisenä yönäsi Cloudpunk-kuljetusliikkeen kuriirina, tapaat ja keskustelet sekalaisten ihmisten, tekoälyjen ja androidien kanssa, joilta jokaiselta löytyy oma tarina kerrottavanaan.

15.10. Space Crew

Kapteenin loki, tähtipäivä 2152. Tämä on Space Crew. Sen tehtävä: puolustaa Maata ja ihmiskuntaa, eliminoida ulkopuoliset uhat ja mennä urheasti sinne, minne yksikään miehistö ei ole aiemmin mennyt!

16.10. NHL 21

EA SPORTS NHL 21 -pelissä luovimmat, innovatiivisimmat ja pelottomimmat pelaajat ovat valokeilassa. Kulje omaa polkuasi supertähteyteen laajennetussa Be A Pro -tilassa ja tule yhdeksi liigan parhaimmista pelaajista. Tunnista luovuus, tunnista vallankumouksellisuus, tunnista tulevaisuus. NHL 21. Tunnista suuruus.

16.10. 9 Monkeys of Shaolin

Play as the Chinese fisherman Wei Cheng who wants to avenge the death of his friends and family. Get your battle staff ready for a challenging adventure in Medieval China and for merciless fights with hordes of various enemies.

PlayStation 4 -pelit saat tilattua edullisesti (*sponsoroitu linkki*) täältä.

Jaa artikkeli: