DNA listasi myydyimmät kännykät marraskuussa 2019 – Samsung merkkinä vahvin

DNA:n myyntikanavissa kävi marraskuun lopulla ennätyksellinen säpinä, kun Black Friday veti ostajia tarjousten äärelle ja muokkasi myös myydyimpien puhelimien listaa uuteen järjestykseen. Kuukauden suosikiksi nousi Samsung Galaxy A50, ja Samsung oli myös merkkinä vahvin.

DNA:n marraskuun Top 15 -listan menestyjiä ovat Samsung ja Apple, joilla on kummallakin kuusi listapaikkaa. Mukana on myös Huawei kolmella puhelimella. Ykkössijalle nousi jo kestosuosikin aseman ottanut Samsung Galaxy A50, toiselle sijalle kipusi Samsung Galaxy A20e ja Top 15 -listan ulkopuolelta suoraan listakolmoseksi ponkaisi Samsung Galaxy S10e. Applelta viiden kärkeen mahtui kaksi mallia, iPhone 11 ja iPhone 8.

– Black Friday – eli DNA:n kohdalla Black Pink Friday – polkaisi joulun myyntikauden käyntiin vauhdilla. Black Friday kasvaa vuosi vuodelta yhä suuremmaksi ostopäiväksi, ja jo nyt se on vuoden selvästi vilkkain kauppapäivä. Koko marraskuuta sävyttää alkuun selvästi Black Fridayta odottava tunnelma, kunnes kampanjat alkavat ja myyntikanavat täyttyvät asiakkaista, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

Samalla avautui puhelimien osalta käytännössä myös joulun lahjahankintojen kausi.

– Puhelinvalikoiman hintahaitari on laaja ja ominaisuuksissa on todella hyvin valinnanvaraa. Mutta myös puhelimien lisävarusteet ovat käytännöllisiä hyötylahjoja. Tämän joulun suosikkeja näyttävät olevan älykellot, joiden myynti on kovassa nousussa, Aavikko kertoo.

5G-puhelimet DNA tuo myyntiin ensi vuoden puolella, kun valmistajilta saadaan teknisesti kehittyneempiä malleja.

– 5G-älypuhelimien kohdalla on odotettavissa erittäin kiinnostavia tuotteita, mutta näillä näkymin niiden markkinoille tulo ottaa vielä jonkin verran aikaa. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme pääsevät 5G-aikaan siirtyessään heti valitsemaan sellaisia malleja, jotka ovat ominaisuuksiltaan ja teholtaan aidosti 5G-luokkaa ja joiden hinnoittelu on lähempänä 4G-puhelimia. 5G-puhelimet kuuluvat ehdottomasti ensi vuoden jännittäviin uutisiin, Aavikko vahvistaa.

DNA laajentaa 5G-verkkoaan ripeästi uusille alueille. Nyt joulukuussa DNA tuo myyntiin 5G-teknologiaan pohjautuvan Kiinteä 5G -palvelun, joka mahdollistaa nopean ja tasalaatuisen laajakaistayhteyden kotitalouksille ja yrityksille. Koteihin suunnattu palvelu tulee saataville ensimmäisenä suurimpien kaupunkien omakoti- ja pientaloalueilla, ja saatavuus laajenee uusille alueille nopeasti.

DNA:n myydyimmät puhelimet marraskuussa 2019

01. (6.) Samsung Galaxy A50
02. (12.) Samsung Galaxy A20e
03. (-) Samsung Galaxy S10e
04. (4.) Apple iPhone 11
05. (3.) Apple iPhone 8

06. (1.) Samsung Galaxy A40
07. (9.) Samsung Galaxy A70
08. (10.) Apple iPhone 11 Pro
09. (2.) Samsung Galaxy A10
10. (14.) Huawei Mate 20 Lite

11. (-) Huawei P Smart 2019
12. (-) Apple iPhone XS
13. (-) Apple iPhone XR
14. (-) Apple iPhone 7
15. (-) Huawei P30 Lite

Jaa artikkeli: