Suomen Netflix-uutuudet viikolla 38

Netflix tarjoaa alkaneella viikolla mm. uuden, erilaisen rikossarjan Criminal – lue lisää sarjasta täällä.

Netflix-uutuudet viikolla 38:

17.9.

Maailman viimeiset tyypit (animaatio)

Zombit ja hirviöt valtaavat kaupungin, ja sisukas 13-vuotias orpo yhdistää voimansa ystäviensä kanssa selviytyäkseen sekasorrosta.

Synkin hetki (draamaelokuva)

Natsien hyökkäys uhkaa Britanniaa, ja juuri pääministeriksi valittu Winston Churchill rohkaisee kansaa taistelemaan olemassaolonsa puolesta.

19.9.

Charité: Sodan aika (saksalainen sarja)

Vuonna 1943 Berliinin Charité-sairaalan henkilökunnan työtä vaikeuttavat toisen maailmansodan ja rotuopillista lääketiedettä suosivan natsihallinnon vaikutukset.

Mimmi Lehmä Ja Varis (ruotsalainen animaatio)

Ystävää etsivä hassu lehmä tapaa vakavamielisen variksen, jota hieman arveluttaa tutustua tyyppiin, joka tykkää pyöräilystä, tanssimisesta ja hassuttelusta.

The Good Place (uusi tuotantokausi)

Itsekeskeinen Eleanor Shellstrop päätyy kuoltuaan hyvien ihmisten taivaaseen virheen johdosta. Hän on päättänyt jäädä sinne ja yrittää muuttua paremmaksi ihmiseksi.

The Red Turtle (aikuisten animaatio)

Mies haaksirikkoutuu syrjäiselle saarelle. Salaperäinen punainen kilpikonna estää häntä lähtemästä, ja luonnon ihmeellisestä syklistä syntyy ainutlaatuinen suhde.

20.9.

Between Two Ferns: The Movie (mukamentti)

Zach Galifianakis reissaa etsimässä julkkisvieraita nollabudjetilla tehtävään talk show’hunsa. Itsekontrollille ei ole kapsäkissä tilaa; kiusallisille kysymyksille on.

Criminal: Espanja (rikossarja)

Kuulusteluhuoneessa rikostutkijat ja epäillyt koettelevat toinen toistensa mielenlujuutta. Totuuden selvittämiselläkin on joskus hintansa.

Criminal: Iso-Britannia (rikossarja)

Kello tikittää kuulusteluhuoneessa. Lontoolaisilla rikostutkijoilla on tähtäimessään kolme epäiltyä, joista jokaista syytetään julmasta rikoksesta.

Criminal: Ranska (rikossarja)

Pariisissa sijaitsevassa kuulusteluhuoneessa rikostutkijat ja epäillyt ottavat toisistaan mittaa. Salaisuudet paljastuvat, ja tapaukset saavat aivan uusia piirteitä.

Criminal: Saksa (rikossarja)

Kuulusteluhuoneessa rikostutkijat yrittävät saada epäillyt kertomaan totuuden. Toisinaan se vaatii sääntöjen rikkomista ja äärimmäisten riskien ottamista.

Koodi Bill Gatesin mieleen (dokumenttisarja)

Dokumenttisarjassa miljardööri Bill Gates kertoo ihmisistä, joilla on ollut suurin vaikutus hänen elämäänsä sekä uskaliaista tavoitteista, joita hänellä yhä on.

Tuire: Karmivien karkkien päivä (animaatio)

Vain Tuire ystävineen voi pelastaa tilanteen, kun nälkäinen jeti syö kepposkarkin ja täyttää Sateenkaarimaan ulvovilla viherpäillä.

Vagabond (korealainen trilleri)

Sijaisnäyttelijä Cha Dal-geonin sukulaispoika kuolee lento-onnettomuudessa, ja hän kääntyy salaisen palvelun Go Hae-rin puoleen selvittääkseen, mitä todella tapahtui.

Netflix lisäsi hiljattain 28 elokuvaa – katso lista täällä.

Jaa artikkeli: