Netflix-uutuudet viikolla 15

Netflix tarjoaa alkaneella viikolla paljon alkuperäismateriaalia. Luvassa on mm. Z Nation -sarjan spinoff Black Summer.

Alla viikon uutuudet:

9.4.

Trolls – Svengi jatkukoon! (animaatiosarja – uusi tuotantokausi)

Kuningatar Poppyn johdolla Trollikylässä juhlitaan rauhan aikakautta bileillä, kilpailuilla ja erikoistapahtumilla. Risukin yrittää ottaa ilon irti.

10.4.

Liss Pereira: Nestettä kertyy (standup)

Vauvaa odottava Liss Pereira kertoo hullunkurisen kiusallisia totuuksia seksistä, rakkaudesta, ihastumisesta sekä nykyajan ihmissuhteissa kerrotuista valheista.

Selviytymistaitojen varassa (interaktiivinen dokumenttisarja)

Interaktiivisessa sarjassa Bear Grylls selviytyy, seikkailee ja suorittaa tehtäviä maapallon ankarimmissa ympäristöissä – sinun päätöstesi mukaan.

The Silence (kauhuelokuva)

Teinitytön perhe pakenee kaupungista kammottavia olentoja, jotka saalistavat ihmisiä äänen avulla. Pakomatkan aikana perhe törmää salaperäiseen kulttiin. John R. Leonettiin ohjaamaa elokuvaa tähdittävät Kiernan Shipka, Stanley Tucci, Miranda Otto ja John Corbett.

11.4.

Black Summer (zombie-sarja – ensimmäinen tuotantokausi)

Z Nation -spinoffissa zombi-apokalypsin aamuhämärissä joukko toisilleen vieraita ihmisiä lyöttäytyy yhteen löytääkseen tarvittavan voiman hengissä selviytymiseen ja läheistensä pelastamiseen.

12.4.

A Land Imagined (mysteeritrillerielokuva)

Singaporelainen poliisi tutkii kiinalaisen siirtotyöläisen katoamista. Rakennusmiehen tiedettiin pelanneen salaperäistä videopeliä yöt läpeensä.

Francesco De Carlo: Kaiken maailman asiat (standup)

Francesco De Carlo astuu lavalle Milanossa ja alkaa tykittää pahoista tavoistaan, uskonnosta, politiikasta sekä siitä, mitä hän on maailmanmatkoillaan oppinut.

Huge in France (ranskalainen komediasarja – 1. tuotantokausi)

Ranskalainen koomikko Gad Elmaleh muuttaa Los Angelesiin vain huomatakseen, että maine ja kunnia ovat taakse jäänyttä elämää.

Kenet ottaisit mukaan autiolle saarelle? (espanjalainen draamaelokuva)

Neljä pitkäaikaista kämppistä juhlistavat viimeistä iltaansa yhdessä, mutta illanvieton aikana paljastuu salaisuus, joka kääntää heidän elämänsä ylösalaisin.

Sofia ensimmäinen (animaatiosarja – uusi tuotantokausi)

Tavallisen Sofia-tytön äiti nai kuninkaan, jolloin Sofiasta tulee prinsessa. Prinsessan elämä ei kuitenkaan ole ihan sellaista, kun Sofia on kuvitellut.

Special (komediasarja – 1. tuotantokausi)

CP-vammainen nuori homomies murtautuu ulos eristyneestä elämästään ja toivoo lopultakin saavansa elää sellaista elämää, jollaista haluaa.

Täydellinen kavaljeeri (komediaelokuva)

Lukiolaispoika haluaa ansaita opiskelurahaa ja alkaa tarjota palveluksiaan valepoikaystävänä. Asiat mutkistuvat, kun todelliset tunteet astuvat kuvaan. Noah Centineo tähdittää.

Voimapiltti Bheem (animaatiosarja – 1. tuotantokausi)

Viattoman taaperon ehtymätön uteliaisuus ja hurjat voimat käynnistävät vallattomia seikkailuja pienessä intialaiskaupungissa.

14.4.

Generation Iron 3 (dokumentti)

Kehonrakentajat kautta maailman saapuvat kilpailemaan Mr. Olympia -kilpailussa ja tavoittelevat fyysistä täydellisyyttä.

Kick-Ass 2 (supersankarikomedia)

Hittielokuvan jatko-osassa teini-ikäinen supersankari Kick-Ass joutuu etsimään uuden taisteluparin, sillä Hit Girl on yllättäen pois pelistä.

Lumotut (draama/trillerielokuva)

Haavoittunut Pohjoisvaltioiden sotilas päätyy Etelän tyttökouluun murentaen samalla koulun rauhan seksuaalisten jännitteiden ja keskinäisen kinastelun noustessa pintaan.

Netflix lisäsi hiljattain 58 elokuvaa – katso lista täällä.

Jaa artikkeli: