Verkkokauppa.com jakaa yli 30 000 euron edestä designvalaisimia lähes ilmaiseksi

Verkkokauppa.com järjestää lauantaina 2. maaliskuuta kaikissa myymälöissään huutokaupan, josta asiakas voi lunastaa itselleen designvalaisimen lähes ilmaiseksi.

Yrityksen neljässä myymälässä laitetaan jakoon yhteensä lähes 200 valaisinta, joista osalle lähtöhinta on vain yhden euron.

Helsingin Jätkäsaaren-myymälässä huutokaupataan kello 11 alkaen yli 100 tuotetta, ja muissa myymälöissä myynnissä on kello 13 alkaen yli 30 valaisinta kussakin. Valaisimien yhteisarvo on yli 30 000 euroa.

– Huutokaupattavana on tunnettujen brändien designvalaisimia, joista normaalisti saisi maksaa paljon. Jätkäsaaren-myymälän huutokaupan helmi on lähes 600 euron arvoinen Kartell Bourgie -pöytävalaisin. Raisiossa huudettavaksi laitetaan Seletti Maman -riippuvalaisin, jonka arvo on yli 400 euroa, sanoo myymälöiden myyntijohtaja Teemu Puikkonen.

Vastaavaa valaisinhuutokauppaa ei ole ennen järjestetty Raision, Oulun tai Pirkkalan myymälöissä, ja Helsingissäkin vain kerran.

– Tämä on oivallinen keino pistää esillä olleet tuotteet halvalla kiertoon, sillä näin varmistetaan, ettei mitään joudu roskiin. Odotamme paikalle satoja designvalaisimista kiinnostuneita asiakkaita, joskin yleensä huutokaupoissa suurin osa väestä on mukana vain ihmettelemässä huutokaupan meininkiä. Huutamassa on yllättävän pieni määrä, mikä taas tuppaa pitämään hinnat alhaisina, Puikkonen valaisee.

Puikkonen on pistänyt merkille, että sisustajat ovat alkaneet suosia tietynlaista valaisintyyliä.

– Valaisimilla haetaan nykyään persoonallisuutta ja erottuvuutta. Enää ei valaisimien haluta jäävän taustalle, vaan niistä tehdään huoneiden huomion keskipisteitä.

Jätkäsaaren-myymälässä huudettavana mm.:

Kartell Bourgie -pöytävalaisin, kulta 581,00 € (todellinen arvo)

Kartell Kabuki -riippuvalaisin, musta 487,00 €

Kartell Gè -riippuvalaisin, valko/kulta 309,00 €

Seletti the Monkey Hanging –seinävalaisin 290,00 €

Seletti Jobby the Cat –pöytävalaisin, valkoinen 230,00 €

Innolux Candeo -kirkasvalolaite /riippuvalaisin 229,90 €

Seletti The Banana lamp Louie -pöytävalaisin 229,00 €

Innolux Kartiot –riippuvalaisin, musta 175,00 €

Innolux Pasila -lattiavalaisin, musta 175,00 €

Jaa artikkeli: