Suoratoistopalvelu Paramount+ starttaa Suomessa – mm. Paramount Picturesin leffat aina ensimmäisenä

Suoratoistopalvelu Paramount+ on lanseerattu Suomessa. Telia TV:n kautta saataville tullut palvelu tarjoaa laajan kattauksen Paramount Picturesin uutuuselokuvia, leffaklassikoita sekä MTV:n (Music Television), Comedy Centralin, Nickelodeonin ja Bellatorin sisältöjä.

Nyt Suomessa julkaistava Paramount+ -palvelu on saatavilla jo Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Suomi on ensimmäinen maa, jossa tuote tulee tarjolle yksittäistilauksena katsojan operaattorista riippumatta.

Suoratoistopalvelusta näkee ensimmäisenä Paramount Picturesin uusimmat elokuvajulkaisut, yksinoikeudella heti elokuvateatterilevityksen jälkeen. Lisäksi Paramount+ tarjoaa laajan valikoiman klassikkoelokuvia, vapaaottelupromootio Bellatorin tapahtumat sekä yli 800 jaksoa MTV:n, Comedy Centralin ja Nickelodeonin hittisarjoja.

– Olemme erittäin iloisia, että Paramount+ tulee saataville myös Suomessa. Palvelun käyttäjät pääsevät käsiksi huippuluokan viihteeseen ja eksklusiivisen sisällön pariin ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta. Paramount+:n laajasta sisältötarjonnasta löytyvät muun muassa Nickelodeonin lastenohjelmat, huippuluokan Hollywood-uutuudet ja leffaklassikot sekä Comedy Centralin ja MTV:n menestyssarjat, iloitsee Viacomin Pohjoismaiden liiketoiminnasta vastaava Jesper Dahl.

Paramount+ on tarjolla omana tuotteenaan Telia TV:ssä. Palvelu on saatavilla kaikille Telia TV:n käyttäjille 7,95 euron kuukausihintaan. Palvelua voi kokeilla ensimmäisen kuukauden maksutta.

– Olemme innoissamme saadessamme uutta sisältöä Telia TV:hen. Palvelu on saatavilla kaikille asiakkaille operaattorista riippumatta. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisella Paramount Picturesin elokuvista kiinnostuneella suomalaisella on nyt mahdollisuus nauttia loistavista uutuuksista Telia TV:n kautta, Telia Finlandin TV ja Media -puolen johtaja Olli-Pekka Takanen iloitsee.

Palvelun hittisarjoihin lukeutuvat muun muassa Waco, South Park, Inside Amy Schumer, Broad City, Teen Mom ja Geordie Shore.

Tuoreimpia Paramountin elokuvajulkaisuja ovat esimerkiksi Hiljainen paikka (A Quiet Place), Downsizing ja Daddy’s Home 2. Klassikoiden puolelta tarjolla on muun muassa Indiana Jonesin, Forrest Gumpin ja American Beautyn kaltaisia suosikkeja.

Nähtävillä on myös Eurooppaankin vauhdilla laajentuvan Bellator-vapaaotteluorganisaation kaikki otteluillat sekä lasten leffa- ja sarjasuosikkeja Nickelodeon-kanavalta.

Lisäksi Paramount+ tukee Viacomin lineaarista tv-tarjontaa, johon kuuluvat muun muassa Music Television, Comedy Central, VH1 ja Nickelodeon.

Jaa artikkeli: