Suomalainen Alvin From Earth on kuin LucasArtsin ja Sierran seikkailupelit

Porilainen animaatioon, peleihin ja mainontaan erikoistunut animaatiostudio Nopia Oy on aloittanut Kickstarter-joukkorahoituskampanjan interaktiiviselle science fiction -komediasarjalle Alvin From Earth.

– Mitä saadaan kun sekoitetaan Adult Swim -animaation parhaimmistoa kuten Aqua Teen Hunger Force ja Sealab 2021 ja heitetään sekaan tuhti annos LucasArts-seikkailupeliklassikkojen tunnelmaa? Vastaus on pikselianimoitu retroseikkailu ”Alvin From Earth”, Nopialta hehkutetaan.

Sarja on yhteisövetoinen ja katsojien on mahdollista vaikuttaa sen etenemiseen äänestyksillä ja muilla interaktiivisen vaikuttamisen keinoilla. Sarjan esikuvina toimivat viraalit interaktiivisuuteen perustuvat verkkosarjakuvat kuten Homestuck ja Prequel.

Alvin From Earth on Nopian toimitusjohtajan Teemu Erämaan yhdeksän vuotta kestäneen suunnittelun tulos. Siinä yhdistyvät hänen lapsuuden intohimonsa seikkailupelit sekä vuosia kypsynyt halu tehdä interaktiivinen animaatiosarja.

– Tuntuu hullulta, että me viimeinkin olemme tämän asian äärellä!, Erämaa toteaa projektista.

Sarjan käsikirjoittajana toimii Nopia-tuottaja Felicia Prehn, joka tunnetaan näkyvästä roolistaan suomalaisessa pelaajayhteisössä. Hän luo uraa myös eurodance-kentällä nimellä MC Licia. Lisäksi, itsekin näkovammainen, Prehn tunnetaan näkovammaisten oikeuksien puolustajana.

– Olen koko ikäni kirjoittanut lauluja ja tarinoita ja kun tapasin Teemun tiesin, että jonain päivän herätämme yhdessä tarinani ja hahmoni eloon.

Sarjan musiikit on säveltänyt tuottaja Toni Kurkimäki, joka tunnetaan myös suomalaisessa klubiskenessä nimellä DJ Tony ja Deck Jagger.

Kickstarter-joukkorahoitukseen voi osallistua täällä. Joukkorahoituksessa haetaan varoja episodien toteuttamiseen sekä mahdollisesti kokonaisen mobiilipelin tekemiseen.

Katso sarjan jo ilmestyneet jaksot alla:

Jaa artikkeli: