Sons of Anarchy -sarjan spinoff alkaa Suomessa tänään tuoreeltaan

Sons of Anarchy -sarjan luojan Kurt Sutterin uusi spin-off -sarja Mayans M.C. saa ensi-iltansa tuoreeltaan HBO Nordic -suoratoistopalvelussa tänään.

10-osaisen uutuussarjan tapahtumat sijoittuvat Sons of Anarchysta tutun Jax Tellerin jälkeiseen aikaan, kun vankilasta juuri vapautunut Ezekiel ”EZ” Reyes (JD Pardo) ottaa paikkansa Kalifornian ja Meksikon rajalla majaansa pitävässä Mayans M.C. -moottoripyöräjengissä. EZin on päästävä eroon aiemmasta kaupungin unelmapojan maineestaan ja luotava itselleen uusi identiteetti.

Mayans M.C. -draamasarjan vastaavina tuottajina toimivat sen luoneet Kurt Sutter (Shield – Lain varjolla, Sons of Anarchy) ja Elgin James sekä Norberto Barba (Grimm, Kova laki: Erikoisyksikkö), joka on ohjannut sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa. Sarja on Fox 21 Television Studiosin ja FX Productionsin tuotantoa.

Katso traileri alta:

Jaa artikkeli: