Ozzy Osbourne jäähyväiskiertueelle – keikka Helsingissä 24.2. – mukana Judas Priest

Metallijätti Ozzy Osbourne tuo jäähyväiskiertueensa Hartwall Arenalle alkuvuodesta.

“NO MORE TOURS 2” -nimeä kantava Euroopan kiertue käynnistyy tammikuussa Irlannista ja saapuu Helsingin Hartwall Arenalle sunnuntaina 24. helmikuuta. Konsertin erikoisvieraana nähdään Judas Priest.

Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 10. syyskuuta Ticketmasterissa.

Rock and Roll Hall of Famen jäsen ja lukuisia Grammy-palkintoja voittanut laulaja ja lauluntekijä Ozzy Osbourne julkisti tänään tulevan “NO MORE TOURS 2,” – kiertueensa, joka on jatko-osa vuoden 1992 “No More Tours” -kiertueeseen. Nyt julkistettu Euroopan kiertue toimii jatkumona aiemmin tänä vuonna julkistetulle Pohjois-Amerikan kiertueelle, jolla Ozzy kiertää pitkäaikaisten kumppaniensa Zakk Wylden (kitara), Blaskon (basso), Tommy Clufetosin (rummut) ja Adam Wakemanin (koskettimet) kanssa.

“NO MORE TOURS 2,” -soolokiertue, jonka odotetaan vievän Ozzyn ympäri maailmaa todennäköisesti vielä vuoteen 2020 asti, merkitsee maailmankiertueiden loppua tälle legendaariselle artistille. Yli 100 miljoonaa albumia uransa aikana myynyt Osbourne jatkaa sen jälkeen keikkailemista valikoiduilla livekeikoilla.

KONSERTTI:
Su 24.2.2019 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet klo 18

LIPUT:
Myyntiin ma 10.9.2018 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 87 euroa Ticketmasterista

Jaa artikkeli: