HBO Nordic aloittaa 4. kesäkuuta uuden HBO-sarjan Succession – traileri

HBO Nordic tuo uuden HBO-sarjan Suomeen 4. kesäkuuta alkaen.

New Yorkiin sijoittuvan Succession-sarjan keskiössä ovat valta, politiikka, raha ja perhe, johon kuuluvat Logan Roy ja hänen neljä lastaan. Royn perhe hallitsee yhtä maailman suurinta media- ja viihdejättiä, mutta nyt heille on tullut aika pohtia tulevaisuuttaan iäkkään isän valmistautuessa luopumaan johdosta.

Ikääntyvä Logan Roy (Brian Cox) on kova ja vaikutusvaltainen patriarkka, joka johtaa perheensä omistamaa kansainvälistä mediaryhmittymää Waystar Roycoa. Kolmatta kertaa naimisissa olevan Loganin nykyinen vaimo Marcia (Hiam Abbass) on hänen rakastava ja tärkeä kumppaninsa.

Yhtiössä osastonjohtajana työskentelevä Kendall Roy (Jeremy Strong) on Loganin ensimmäinen lapsi tämän toisesta avioliitosta ja mediajätin oletettu perijä. Kendallin huoleton pikkuveli Roman Roy (Kieran Culkin) on jättänyt työnsä yrityksessä. Poliittista uraa luova perheen kuopus Siobhan ”Shiv” Roy (Sarah Snook) on isänsä ainoa tytär. Loganin ensimmäisestä avioliitosta syntynyt esikoinen Connor Roy (Alan Ruck) elää itsenäistä elämää New Mexicossa.

Sarjan avausjaksossa perheen lapset kokoontuvat yhteen tapaamaan Kanadasta New Yorkiin muuttavaa nuorinta serkkuaan Gregiä (Nicholas Braun), jonka aikomuksena olisi saada jalansijaa yrityksen teemapuistojen hallinnassa.

Perhepiiriin kuuluvat myös Shivin kunnianhimoinen poikaystävä ja yrityksessä johtajana työskentelevä Tom (Matthew Macfadyen), Kendallin ex-vaimo ja tämän kahden lapsen äiti Rava (Natalie Gold) sekä Kendallin mentorina toimiva yhtiön operatiivinen johtaja ja perheystävä Frank (Peter Friedman). Kendall yrittää vakiinnuttaa asemansa ja tiukentaa otettaan Waystarista ostamalla digitaaliseen mediaan keskittyvän yrityksen sen omistajalta Lawrencelta (Rob Yang).

Sarjan ensimmäinen kausi koostuu 10 jaksosta.

Katso traileri alta:

Jaa artikkeli: