Viaplayn uutuusleffat maaliskuussa – lista

Viaplay tarjoaa maaliskuussa taas joukon uutuusleffoja.

Tässä merkittävimmät tulevat uutuudet:

1.3. Before I Fall (USA 2017, draama / mysteeri, Zoey Deutch / Halston Sage)

Amerikkalainen teinidraama perustuu Lauren Oliverin samannimiseen romaaniin. Samantha elää teinitytön unelmaa, mutta kolikolla on kääntöpuolensa…

2.3. Fast & Furious 8 (The Fate of the Furious) (USA 2017, toiminta, Vin Diesel / Dwayne Johnson)

Kun salaperäinen nainen viettelee Domin rikollisuuden ja petoksen pyörteisiin alamaailmaan, joukko joutuu taas kovien haasteiden eteen. Uhkarohkean eliittijoukon on matkattava niin Kuuban rannoille, New Yorkin kaduille kuin Barentsinmeren hyisille lakeuksillekin estääkseen vaarallista anarkistia syöksemästä maailmaa kaaokseen ja pelastaakseen miehen, joka teki heistä perheen.

6.3. Loving (USA 2016, draama / romantiikka, Ruth Negga / Joel Edgerton)

Jeff Nicholsin ohjaama ja käsikirjoittama elokuva kertoo Richard ja Mildred Lovingista, avioparista, jonka avioliitto käynnisti oikeustaistelun 1960-luvun Virginiassa.

9.3. Eddie the Eagle (UK 2016, biografia / komedia, Taron Egerton / Hugh Jackman)

Elokuva kertoo yhdestä mäkihyppyhistorian inspiroivimmista henkilöistä, brittiläisestä mäkihyppääjä Eddie “The Eagle” Edwardsista, joka ei ehkä voittanut Olympia-mitalia, mutta voitti itsensä. Suomalaiset muistavat hänet vuoden 1988 Calgaryn olympialaisista, jossa “Flying Finn” (Matti Nykänen) voitti peräti kolme kultamitalia.

16.3. Autot 3 (USA 2017, animaatio)

Uusien ja huippunopeiden kilpa-autojen varjoon jäänyt legendaarinen Salama McQueen joutuu yllättäen sivuun rakastamastaan lajista. Päästäkseen takaisin kilparadoille se tarvitsee avukseen nuoren ja innokkaan mekaanikon Cruz Ramirezin, jolla on omat voittosuunnitelmansa, sekä lisäksi inspiraatiota edesmenneeltä Hudson Hornetilta ja vielä sattumankin puolelleen. Viime kesänä ensi-iltansa saanut Pixarin animaatioelokuva on jatko-osa elokuville Autot ja Autot 2.

20.3. Milo – Kuun vartija (Ranska 2014, animaatio)

Ranskalaisanimaatiossa Kuun ja Auringon vartijat siirtävät juhlallisessa seremoniassa vastuunsa seuraaville valituille. Kaikkien suureksi yllätykseksi pieni Milo tulee valituksi uudeksi Kuun vartijaksi. Milo ei kuitenkaan tunne itseään kykeneväksi täyttämään hänelle luovutettua kunnia-asemaa. Milo ei ole myöskään yksin mielipiteensä kanssa ja sekä Kuun että Auringon vartijoiden tehtäviä alkaa havitella kieroin juonin muutkin. Aurinko ja Kuu sekä koko maailma ovat pian vaarassa.

23.3. Get Out (USA 2017, kauhu, Daniel Kaluuya / Allison Williams)

Viime vuonna ensi-iltansa saaneessa yhdysvaltalaisessa satiirisessa kauhuelokuvassa afroamerikkalaisen nuorukaisen vierailu valkoihoisen tyttöystävänsä vanhempien luona saa pahaenteisen käänteen. 

27.3. The Edge of Seventeen (USA 2016, draama / komedia, Hailee Steinfeld / Blake Jenner)

Vuonna 2016 julkaistu amerikkalainen draamakomediaelokuva kertoo Nadinesta, joka ei ole päässyt rakkaan isänsä kuoleman yli, eikä yksinhuoltajaäiti tiedä mitä tehdä tyttärensä kanssa. Lisäksi Nadine vihaa suosittua veljeään Dariania. Angstisen teinin ainut lohtu on paras ystävä Krista. Kun Darian ja Krista päätyvät kännisen illan päätteeksi sänkyyn, merkitsee se Nadinelle maailmanloppua.

30.3. Spider-Man: Homecoming (USA 2017, Tom Holland / Robert Downey Jr.)

Nuori Peter Parker/Spider-Man totuttelee uuteen identiteettiinsä hämähäkinverkkoja viskovana supersankarina. May-tätinsä kanssa asuva Peter palaa kotiin yhä innoissaan kokemuksestaan Avengersien kanssa. Uuden mentorinsa Tony Starkin valvovan silmän alla Peterin paluuta tavalliseen arkeen häiritsevät vain hänen haaveensa todistaa olevansa muutakin kuin vain ystävällinen koko naapuruston Spider-Man. Kun uusi pahis Vulture ilmestyy kuvioihin, kaikki mikä on Peterille tärkeää, joutuu vaaraan.

Viaplay on myös poistamassa 13 elokuvaa – katso lista täällä.

Jaa artikkeli: