Viaplay poistaa 13 elokuvaa helmikuun loppuun mennessä

Viaplay on poistamassa 13 elokuvaa lisenssien päättymisen vuoksi.

Nämä kaikki tulevat poistumaan helmikuun loppuun mennessä:

Adult Beginners (USA 2014, draama / komedia, Joel McHale / Rose Byrne)

Nuori yrittäjä epäonnistuu yhtiönsä suuren lanseerauksen aattona ja menettää kaiken. Elämä on suistunut raiteiltaan, joten hän lähtee Manhattanilta ja muuttaa raskaana olevan siskonsa, lankonsa ja kolmevuotiaan siskonpoikansa luokse.

Tremors 5: Bloodlines (Etelä-Afrikka / USA 2015, kauhu / toiminta)

Burt Gummer vetää selviytytymisteemaista tv-ohjelmaa. Hän ja kuvaaja Travis Welker saavat yhteydenoton Erick Van Wykiltä, joka palkkaa heidät hävittämään graboidit. Kun he saapuvat Etelä-Afrikkaan, viranomaiset takavarikoivat heidän voimakkaat aseensa.

Field of Dreams (USA 1989, draama, Kevin Costner / Ray Liotta)

Ray Kinsella on iowalainen maanivljelijä, joka kuulee arvoituksellisen äänen: “Jos rakennat sen, hän saapuu”. Ray päättelee, että hänen on tarkoitus rakentaa baseball-kenttä omalle tilalleen. Hänen isänsä oli ihaillut “Shoeless” Joe Jacksonia ja maineensä menettänyttä Chicago White Sox -joukkuetta.

The Confirmation (USA 2016, komedia, Clive Owen / Maria Bello)

8-vuotiasta Anthonya arveluttaa viikonloppu alkoholisoituneen, huonossa tilanteessa olevan puuseppä-isänsä Waltin luona, kun hänen äitinsä lähtee uuden miehensä Kylen kanssa katoliseen retriittiin.

Angry Birds -elokuva (Suomi / USA 2016, komedia / animaatio)

Elokuva vie meidät saarelle, jolla asuu yksinomaan onnellisia, lentotaidottomia lintuja – tai lähes yksinomaan. Tässä paratiisissa vihanhallintaongelmista kärsivä Red, vauhdikas Sakke sekä räjähdysaltis Pommi ovat aina olleet kirjaimellisesti outoja lintuja. Mutta kun saarivierailulle saapuu salaperäisiä vihreitä possuja, näiden erilaisten lintujen tehtäväksi jää selvittää, mitä possut oikein juonivat.

Risen (USA 2016, draama / toiminta, Joseph Fiennes / Tom Felton)

Elokuva on eeppinen tarina raamatullisesta ylösnousemuksesta ei-uskovan silmin kerrottuna.

Kingsglaive: Final Fantasy XV (Japani / USA 2016, toiminta / animaatio)

Taianomaisessa Luciksen kuningaskunnassa sijaitsee pyhä Kristalli, jonka uhkaava Niflheimin sotilasvaltio on päättänyt anastaa. Luciksen kuningas Regis komentaa eliittisotilaiden joukkoa nimeltään Kingsglaive.

Extraction (USA 2015, jännitys / toiminta, Bruce Willis / Gina Carano)

Kun eläkkeellä oleva entinen CIA:n kenttäjohtaja Leonard Turner kaapataan terroristien toimesta, käynnistää hänen poikansa Harry oman säälimättömän pelastusoperaationsa saadakseen isänsä hengissä takaisin.

Mustang (Ranska / Saksa / Turkki 2015, draama)

Pienessä turkkilaisessa kylässä Lalen ja hänen neljän sisarensa viaton leikki käynnistää skandaalin. Sopimattomasta käytöksestä suuttuvat kasvatti-isä ja isoäiti muuttavat perheen kodin vankilaksi ja tyttöjä aletaan valmentaa avioliittoa varten.

Gamba (Japani 2015)

Kaupunkilaishiiri Gamban sydän on täynnä rohkeutta ja mieli seikkailunhalua. Hän haluaa nähdä lisää maailmaa ja lähtee hurjalle meriseikkailulle ystävänsä Mampukun kanssa. Matkalla he tapaavat Chutan, joka tarvitsee reippaan kaksikon apua kylänsä puolustamisessa viheliäistä kärppäarmeijaa ja sen ilkeää johtajaa Noroita vastaan.

Desierto – Border Sniper (Ranska / Meksiko 2015, draama / jännitys)

Toiveikas matka kohti parempaa tulevaisuutta muuttuu veriseksi taisteluksi hengissä säilymisestä, kun kostonhimoinen kiväärimies päättää ottaa lain omiin käsiinsä ja lopettaa laittomien maahantulijoiden matkan Yhdysvaltain ja Meksikon rajalla lopullisesti.

Remember (Kanada / Saksa 2015, draama / jännitys, Martin Landau / Christopher Plummer)

Holokaustista selvinnyt Zev pakenee hoitokodistaan etsimään keskitysleirillä ollutta vartijaa, joka 2. maailmansodan aikaan murhasi hänen koko perheensä. Dementiasta kärsivän Zevin apuna on käsin kirjoitettu kirje, joka neuvoo häntä askel askeleelta eteenpäin toteuttamaan hänen jo vuosikymmeniä kaipaamaansa kostoa.

Life on the Line (USA 2015, draama / toiminta, John Travolta / Sharon Stone)

Seurataan huimapäisiä voimajohtoasentajia, jotka henkeään uhmaten yrittävät pitää sähköverkon kunnossa. Beau syyttää itseään veljensä kuolemasta ja kasvattaa tämän Bailey-tytärtä. Beaun maailma luhistuu, kun Baileyn poikaystävä liittyy työporukkaan ja ilmassa muhii ennennäkemätön, hengenvaarallinen myrsky.

Jaa artikkeli: