Netflixin tulevat uutuudet helmikuussa

Netflix julkaisee helmikuussa jälleen paljon alkuperäismateriaalia, joista kannattaa erityistä huomiota kiinnittää scifi-sarjaan Altered Carbon – Muuntohiili sekä kauhuleffaan The Ritual ja scifi-elokuvaan Mute. Nimikkeiden linkeistä pääset tutustumaan niihin paremmin trailerin kera.

1.2.

Damnation – 1. tuotantokausi

1930-luvun suuren laman aikana Iowan maaseudulle saapuu muukalainen, jolla on verinen menneisyys. Hän tekeytyy papiksi ja usuttaa maanviljelijöitä lakkoon.

2.2.

Coach Snoop – 1. tuotantokausi

Snoop Dogg tietää millaista on kasvaa rankoissa olosuhteissa ja auttaa nyt syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria parempaan elämään amerikkalaisen jalkapallon avulla.

Altered Carbon – Muuntohiili – 1. tuotantokausi

250 vuotta jäädytettynä ollut vanki herää eloon uudessa kehossa. Hän voi voittaa vapautensa takaisin ainoastaan ratkaisemalla mieliä kuohuttavan murhan.

Kavin Jay: Everybody Calm Down! (standup)

Stereotypioita alas runnova malesialainen stand up -koomikko Kavin Jay kertoo singaporelaisyleisölleen tarinoita siitä, millaista oli kasvaa VHS-aikakaudella.

Luna Petunia: Paluu Amaziaan – 1. tuotantokausi

Luna Petunia palaa maagiseen Amaziaan ja lisää muistoja leikekirjaansa yhdessä vanhojen ystävien kanssa. Mukana on myös uusi kaveri eläinten valtakunnasta.

6.2.

Fred Armisen: Standup for Drummers (standup)

Koomikko Fred Armisen hauskuuttaa rumpaliyleisöä näkemyksillään eri musiikkityyleistä ja rumpaleiden omituisuuksista ja esittelee eri alueiden tyypillisiä aksentteja.

7.2.

Sillä silmällä – 1. tuotantokausi

Emmy-palkittu sarja palaa uuden Fab 5 -tiimin voimin. Nyt on aika tehdä Amerikasta jälleen upea – puunaamalla yksi hetero kuntoon kerrallaan.

9.2.

The Ritual (UK 2018, kauhu)

Neljä pitkäaikaista mutta huonoissa väleissä olevaa ystävystä lähtee patikoimaan Ruotsiin erämaahan, mistä he eivät ehkä koskaan enää palaa takaisin.

Seeing Allred – Oikeuden puolella (dokumentti)

Gloria Allredin vastustajiin on kuulunut politiikan ja liike-elämän suurimpia nimiä. Tutustu kiihkeän feministiasianajajan elämän yksityisiin ja julkisiin puoliin.

Kauppamies (dokumentti)

Kiertävän kauppiaan matkassa tarkastellaan elämää Georgian tasavallan maaseudulla, jossa perunat ovat käypää valuuttaa ja köyhyys tukahduttaa kunnianhimon.

16.2.

Everything Sucks! – 1. tuotantokausi

Boringin kaupungin nörttinuoret kokevat teinivuosien ylä- ja alamäet VHS-kasettien aikakaudella.

First Team: Juventus – 1. tuotantokausi

Sarja kertoo italialaisesta Juventus-jalkapalloseurasta, sen suurimmista supertähdistä ja nousevista tulokkaista, jotka haluavat jättää jälkensä lajin historiaan.

23.2.

Seitsemän sekuntia – 1. tuotantokausi

Afroamerikkalainen teinipoika kuolee Jersey Cityssä, ja totuuden selvittämiseen vaaditaan poliisin peiteoperaatio.

Ugly Delicious – 1. tuotantokausi

David Chang ja muut huippukokit, aktivistit ja taiteilijat kiertäen maailmaa murtaen kulttuurisia muureja ruoan ja uusien, yhteisten kokemusten avulla.

Marseille – 2. tuotantokausi

Marseillen pitkäaikainen pormestari valmistautuu luovuttamaan ohjakset suojatilleen, kun kaupungin valtiudesta puhkeaa äkillinen ja armoton taistelu.

Mute (scifi)

Väkivaltaisen menneisyyden omaava mykkä mies etsii kadonnutta tyttöystäväänsä ja joutuu pärjäämään Berliinin alamaailmassa lähitulevaisuuteen sijoittuvassa elokuvassa. Ohjaaja Duncan Jones.

Jaa artikkeli: