C More -elokuvat helmikuussa – lista tulevista uutuuksista

C More -suoratoistopalvelu julkaisee helmikuussa jälleen tukun elokuvia.

Keräsimme listalle merkittävimmät uutuusjulkaisut:

1.2. Girls’ Night Out

Jännitystrilleri, jossa iloiset polttarit muuttuvat painajaiseksi, kun morsiamen kostonhimoinen ex-poikaystävä ilmestyy paikalle ja kidnappaa tämän sulhasen. Alkaa hyytävä koston peli, josta voin toinen puoli voi selviytyä.
Ohjaaja: Philippe Gagnon. Pääosissa: Mackenzie Mauzy, Jacob Blair, Hannah Emily Anderson. Kanada 2017.

3.2. Beck: Ohuella jäällä

Martin Beck joutuu jälleen uuden tehtävän eteen, kun pidetty jääkiekkovalmentaja löydetään kuoliaaksi puukotettuna. Liittyykö murha jotenkin miehen sivutoimeen pakolaislasten luisteluopettajana? Pienen ja suojatun yhteisön jäsenet eivät ainakaan ole osoittaneet tukeaan projektille.
Ohjaaja: Mårten Klingberg. Pääosissa: Peter Haber, Kristofer Hivju, Anna Asp, Måns Nathanaelson, Jonas Karlsson, Elmira Arikan, Ingvar Hirdwall. Ruotsi 2018.

8.2. Warcraft: The Beginning

Kansainväliseksi ilmiöksi nousseeseen pelisarjaan perustuva fantasia-toimintaelokuva. Sota uhkaa rauhallista Azerothin valtakuntaa, kun pelkoa herättävät örkkisoturit saapuvat valloittamaan alueen. Toisiaan vastaan käyvistä armeijoista kohoaa kaksi sankaria, joiden välinen kohtaaminen määrittää lopulta kummankin osapuolen kohtalon.
Ohjaaja: Duncan Jones. Pääosissa: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper. USA 2016.

9.2. The VVitch

1600-luvulle sijoittuva kiitetty kauhuelokuva uskonnollisesta perheestä, joka muuttaa Yhdysvaltojen Uuden-Englannin synkille metsäseuduille. Idyllinen hiljaiselo ei kestä kauaa, sillä metsässä alkaa tapahtua selittämättömiä asioita. Perheen tietämättä metsässä asuu kiero noita, joka alkaa vähitellen riivaamaan perhettä kohti hulluutta ja kuolemaa.
Ohjaaja: Robert Eggers. Pääosissa: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie. USA 2015.

9.2. The Dancer (La Danseuse)

Tositapahtumiin perustuva ranskalaisdraama uraauurtavasta tanssijasta Loïe Fullerista, joka lumosi yleisöä 1800-luvun lopun Pariisissa. Luvassa on henkeäsalpaavia uniikkeja koreografeja ja silmiä hivelevää tanssitaidetta.
Ohjaaja: Stéphanie Di Giusto. Pääosissa: Soko, Gaspard Ulliel, Lily-Rose Depp. Ranska 2016.

13.2. The Space Between Us

Sci-fi-draama Mars-planeetalla astronautille syntyneestä Gardner-pojasta, joka matkustaa maapallolle ensimmäistä kertaa 16-vuotiaana etsiäkseen tuntemattoman isäänsä. Matka on mutkikkaampi kuin Gardner odotti, sillä hänen elimistö ei kestä Maan ilmakehää.
Ohjaaja: Peter Chelsom. Pääosissa: Gary Oldman, Asa Butterfield, Carla Gugino. USA 2017.

15.2. Popstar: Never Stop Never Stopping

Komedia popin ja rapin supertähdestä nimeltä Conner4Real. Tähden uusi albumi floppaa pahasti ja koko hänen uransa joutuu vaakalaudalle. Kamppailu suosion säilymisestä on raakaa ja Conner4Real on valmis tekemään mitä vain palatakseen takaisin pinnalle – paitsi tekemään paluun vanhan rap-bändinsä The Style Boyz’in kanssa.
Ohjaaja: Akiva Schaffer, Jorma Taccone. Pääosissa: Andy Samberg, Sarah Silverman, Akiva Schaffer, Joan Cusack. USA 2016.

16.2. Central Intelligence

Vauhdikas toimintakomedia, jossa vanhojen kouluaikojen nörtti (Dwayne “The Rock” Johnson) ja kaveripiirin entinen suosikki (Kevin Hart) kohtaavat vuosien jälkeen luokkakokouksessa. Entisestä kiusatusta nyhveröstä on kasvanut kivenkova CIA-agentti. Hän työstää salaista tehtävää ja värvää avukseen porukan entisen hurmurin, nykyisen kirjanpitäjän. Uuden ystävän myötä konttorirotta joutuu elämänsä seikkailuun vakoilun ja tulitaisteluiden maailmaan.
Ohjaaja: Rawson Marshall Thurber. Pääosissa: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Amy Ryan. USA 2016.

22.2. Brain on Fire

Elämänkerrallinen draama nuoresta journalistista Susannah’sta, joka elää New Yorkissa unelmiensa elämää. Kaikki meinaa kuitenkin sortua, kun Susannah alkaa saada mysteerisiä kohtauksia ja kuulla ääniä. Lopulta Susannah päätyy tilaan, jossa hän ei voi enää liikkua, puhua tai syödä. Lääkärit eivät löydä nuoresta naisesta kuitenkaan vikaa. Osaako kukaan ratkaista mysteeriä ennen kuin on liian myöhäistä?
Ohjaaja: Gerard Barrett. Pääosissa: Chloë Grace Moretz, Thomas Mann, Richard Armitage, Tyler Perry, Carrie-Anne Moss. USA/Kanada 2016.

23.2. The Purge: Election Year

Kauhutrillerisarjan kolmas elokuva. Yhdysvaltojen presidentiksi pyrkivä senaattori Charlie Roan (Elizabeth Mitchell) haluaa lopettaa kansallisen Puhdistuksen yö -perinteen – kieroutuneen tapahtuman, jossa köyhien ja heikkojen tappaminen sallitaan vuosittain yhden yön ajan. Tänä vuonna kuitenkin myös virkamiehet ovat sallittuja kohteita. Sairaan rituaalin ajoittuessa presidentinvaalien aattoon kukaan ei ole turvassa, viimeisenä Roan.
Ohjaaja: James DeMonaco. Pääosissa: Frank Grillo, Elizabeth Mitchell, Mykelti Williamson. USA 2016.

Jaa artikkeli: