HBO Nordicin uutuudet helmikuussa 2018

HBO Nordic -suoratoistopalvelun helmikuun uutuuksina nähdään Alan Ballin kirjoittama sekä Tim Robbinsonin ja Holly Hunterin tähdittämä HBO-draamasarja Here and Now, televisioversio Jessica Williamsin suositusta komediapodcastista 2 Dope Queens, Glenn Howertonin ja Patton Oswaltin tähdittämä sekä Seth Meyersin tuottama komediasarja A.P. Bio, lapsen katoamista käsittelevä draamasarja The Disappearance sekä Tony- ja Pulitzer -ehdokkaana olleen Anna Deavere Smithin kiitellyn sooloesityksen elokuvasovitus Notes From the Fiel.

The Disappearance (minisarja – kaikki jaksot 1.2.)

10-vuotias Anthony Sullivan katoaa syntymäpäivänään jäljettömiin. Katoamista edeltävästä yöstä käynnistyvä sarja seuraa pojan perhettä läpi poliisitutkimusten. Rikkinäisen perheen on pelattava yhteen ratkaistakseen elämänsä mullistaneen arvoituksen. Samalla paljastuu pitkään peiteltyjä salaisuuksia, jotka uhkaavat tuhota perheen – tai pelastaa sen. Toivon varassa elävät perheenjäsenet ovat valmiita tekemään mitä tahansa selvittääkseen Anthonyn katoamisen. Minisarjaa tähdittävät Peter Coyote ja Joanne Kelly.

Vampyyripäiväkirjat (7. tuotantokausi – kaikki jaksot 1.2.)

Vampire Diaries -fantasiadraaman seitsemännellä kaudella sankarit yrittävät tulla toimeen ilman Elenaa. Sarja perustuu L.J. Smithin kirjasarjaan ja sen pääosia esittävät Paul Wesley, Ian Somerhalder, Kat Graham ja Candice King.

A.P. Bio (1. tuotantokausi – alkaa 2.2.)

Kun maineensa menettänyt Harvard-tutkija Jack Griffin (Glenn Howerton) jää vaille unelmatyötään, hänen on palattava ohiolaiseen Toledon pikkukaupunkiin ja ryhdyttävä koulun biologianopettajaksi. Whitlock High Schooliin rymistellessään Jack tekee kaikille selväksi, ettei hän aio opettaa kenellekään ainakaan luonnontieteitä. Sen sijaan Jack päättää ottaa kaiken henkilökohtaisen hyödyn irti mallioppilaistaan. Oman asemansa pönkittämisestä kiinnostunut rehtori Durbin (Patton Oswalt) tekee kaikkensa pitääkseen tuhovoimaisen Jack Griffinin kurissa.

2 Dope Queens (HBO-komediaspesiaali – 3.2.)

Jessica Williamsin (The Incredible Jessica James) ja Phoebe Robinsonin (Broad City) suosittu komediapodcast 2 Dope Queens saapuu HBO Nordicille. Sarjasta nähdään neljä tunnin mittaista erikoisjaksoa. Jessica Williams tunnetaan kiitellyistä elokuvista The Incredible Jessica James ja People Places Things, sarjoista The Daily Show ja Girls sekä sketsiryhmästä Upright Citizens Brigade. Phoebe Robinson on nähty sarjoissa I Love Dick, Broad City ja The Nightly Show with Larry Wilmore, ja hänen kirjansa You Can’t Touch My Hair (And Other Things I Still Have to Explain) on noussut New York Timesin bestseller-listalle. Jessica Williams, Phoebe Robinson ja Chenoa Estrada toimivat sarjan vastaavina tuottajina.

Here And Now (1. tuotantokausi – alkaa 12.2.)

Oscar- ja Emmy-palkitun Alan Ballin (HBO-sarjat Mullan alla ja True Blood) luomaa sarjauutuutta tähdittävät palkitut Tim Robbins ja Holly Hunter. Rajoja rikkova ja mustan huumorin lävistämä sarja kuvaa kulttuuristen vastavoimien riepottelemaa nykypäivän Amerikkaa monietnisen perheen näkökulmasta. Perheeseen kuuluu professori-isä vaimoineen, heidän kolme Vietnamista, Liberiasta ja Kolumbiasta adoptoitua lastaan sekä yksi biologinen tytär.

Halt & Catch Fire (4. tuotantokausi – kaikki jaksot 13.2.)

AMC-kanavan Halt and Catch Fire -sarjan viimeisellä kaudella kilpailu internetin selaamiseen soveltuvan teknologian kehittämisestä kovenee. VC-osakas Donna Emerson ryhtyy uhkarohkeisiin toimiin, jotka saattavat hänet napit vastakkain ex-miehensä Gordon Clarkin ja tämän kumppanin Joe MacMillanin kanssa. Samaan aikaan Bosworth yrittää peitellä noloa salaisuutta, joka uhkaa romuttaa hänen suhteensa Dianeen, ja Cameron Howe yrittää toipua ammatillisista ja henkilökohtaisista epäonnistumisistaan – aavistamatta lainkaan, että juuri ne saattavat hänet takaisin yhteen entisten kumppaniensa kanssa.

Atomic Homefront (HBO-dokumentti – 13.2.)

Hälyttävän ajankohtainen dokumenttielokuva osoittaa, miten pitkäkestoisia ja myrkyllisiä vaikutuksia ydinjätteellä voi olla ympäröiviin asutusalueisiin. St Louisiin sijoittuva elokuva seuraa asiaa ajavia perheenäitejä, jotka vaativat vastauksia ympäristönsuojeluviranomaisilta, lainsäätäjiltä sekä yrityksiltä, jotka ovat vastuussa naisten kotiseudulle laittomasti hävitetystä radioaktiivisesta jätteestä.

Last Week Tonight With John Oliver (5. tuotantokausi – alkaa 20.2.)

Emmy-palkittu Last Week Tonight with John Oliver polkaisee 5. kautensa käyntiin 20.2. vain HBO Nordicilla. Ohjelma tarjoaa satiirisen katsauksen menneeseen uutisviikkoon ja muihin ajankohtaisaiheisiin, laajempia asiakokonaisuuksia unohtamatta. Sarjasta on tilattu jo kaksi lisäkautta, ja sitä tullaan seuraamaan vielä vuonna 2020. Se palkittiin varietee-kategorian parhaan keskusteluohjelman, parhaan käsikirjoituksen, parhaan vuorovaikutuksellisen ohjelman ja parhaan leikkauksen Emmy-pysteillä vuonna 2017.

Notes from The Field (HBO-elokuva – 25.2.)

Tony- ja Pulitzer -ehdokas Anna Deacere Smithin kehuttuun sooloesitykseen pohjautuvassa elokuvassa kuullaan suoraan koulun penkiltä vankilakierteeseen joutuneita oppilaita sekä näiden vanhempia, opettajia ja valvojia – sekä aktivisteja, jotka kertovat hiljattain sattuneesta poliisitragediasta. Yli kahdensadan henkilön haastatteluun perustuva Notes From the Field kuvaa ongelmaisen vankilalaitoksen sisällä eläviä ja työskenteleviä ihmisiä ja antaa äänen järjestelmän nielemälle amerikkalaisnuorten sukupolvelle monipuolisen, oikeisiin henkilöihin pohjautuvan hahmogallerian kautta. Elokuvan vastaavina tuottajina toimivat Anna Deavere Smith sekä Gary Goetzman ja apulaistuottajana Steven Shareshian. Sen on tuottanut Frank Garritano, ohjannut Kristi Zea ja kirjoittanut Anna Deavere Smith.

Jaa artikkeli: