HBO Nordicin uutuudet tammikuussa 2018

HBO Nordic -suoratoistopalvelu aloittaa vuoden 2018 laadukkaissa merkeissä.

Tässä tammikuun huippuhetket:

Strike Back – 5. ensi-illassa 3.1. alkaen

Cinemaxin nopeatempoinen toimintasarja jatkuu uuden 10-osaisen 5. kauden jaksoin. Tulevalla kaudella lakkautettu Section 20 -terrorismintorjuntayksikkö palautetaan uuden jäsenen kera jäljittämään raa’asti vankilasta paennutta pahamaineista terroristia. Tiedossa on vaarallinen ihmisjahti laajan rikollisverkoston paljastamiseksi. Sarjan pääosissa ovat Warren Brown (Luther, Yön ritarin paluu), Daniel MacPherson (Infini), Roxanne McKee (Game of Thrones) ja Alin Sumarwata (Burning Man).

The Chi – Ensi-illassa 8.1. alkaen

Chicagon eteläosissa vietetään tavallista päivää. Lapset valmistautuvat kouluun ja vanhemmat töihin, nuoret aikuiset aloittelevat elämäänsä ja vanhukset seuraavat tapahtumia kuistilta käsin. Mutta tässä rankassa naapurustossa todelliset vaarat uhkaavat päivittäin tuhota unelmia, ja yksinkertaisimmilla päätöksillä voi olla kohtalokkaita seurauksia. Showtimen uutuussarja on väkevä draamakertomus, joka muistuttaa ihmisten sinnikkyydestä ja että toivoa on aina.

The Magicians – 3. kausi ensi-illassa 11.1. alkaen

Kamppailu taikuuden palauttamiseksi jatkuu. Lev Grossmanin menestyskirjasarjaan perustuva SyFy-kanavan fantasiadraamasarja vie katsojat salaiseen, taikuuteen erikoistuneeseen Brakebillsin yliopistoon. Keskellä epätavallista koulutusta ryhmä parikymppisiä ystäviä huomaa pian, että lapsuudessa kirjoista luetut taikuudet ovat liiankin todellisia – ja altistavat ihmiskunnan suurille vaaroille. (13×60 min)

Divorce – 2. kausi ensi-illassa 15.1. alkaen

HBO:n tragikomediasarja jatkuu uuden 2. kauden myötä. Sarjan pääosassa nähdään Emmy- ja Golden Globe -palkittu Sarah Jessica Parker (Sinkkuelämää). Nyt alkavalla kaudella Frances (Parker) ja hänen ex-miehensä Robert (Thomas Haden Church) selvittelevät sotkuisen avioeronsa jälkipyykkiä samalla, kun aloittelevat omia elämiään. Sarjassa esiintyvät myös Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins ja Charlie Kilgore.

Crashing – 2. kausi ensi-illassa 15.1. alkaen

Pete Holmesin luoma ja tähdittämä HBO-komediasarja jatkuu uusin jaksoin. Elämänsä suuntaa ja tarkoitusta etsivä Pete kävi valaisevan keskustelun ateistin kanssa. Saamansa neuvon ohjaamana Pete lähtee New Yorkin öisille kaduille. Näistä asetelmista lähdetään liikkeelle kauteen, jossa Pete alkaa epäillä uskoaan, mutta löytää myös oman äänensä. Sarjan vastaavia tuottajia ovat Holmesin ohella Judd Apatow ja Judah Miller. Sarja ammentaa Holmesin omista kokemuksista koomikkona paljastaen stand up -komiikan kulissien takaisen maailman.

The Path 3. kausi ensi-illassa 18.1. alkaen

Hulun draamasarjassa sukelletaan keskelle kulttiin kuuluvan perheen ihmissuhteita sekä uskon ja valta-aseman kamppailua. Sarja on sekoitus jännitystä, romantiikkaa ja mystiikkaa, ja sen jokaisessa jaksossa uppoudutaan uskon vetovoimaan ja sen edellyttämään valintaan todellisuuden ja unelmien välillä. Sarjan on luonut Jessica Goldberg ja pääosissa nähdään Aaron Paul, Michelle Monaghan, Hugh Dancy ja uudella kaudella mukaan tuleva Freida Pinto (Slummien miljonääri, Guerrilla*).

Britannia – Ensi-ilta 19.1.

Sky:n ja Amazonin suurtuotanto Britannia vie katsojat roomalaisarmeijan matkassa keskelle kelttien mystisten voimien maailmaa. Eeppisen ja visuaalisesti vaikuttavan sarjan on kirjoittanut palkittu Jez Butterworth (007 Spectre) ja ja sitä tähdittävät mm. pelotonta kelttiläisprinsessa Kerraa näyttelevä Kelly Reilly (True Detective), roomalaislegioonan päällikkönä Auluksena nähtävä David Morrissey (The Walking Dead), omia teitään kulkevaa Divis-druidia esittävä Nikolaj Lie Kaas (Jälkiä jättämättä) ja kelttien kuningatarta Antediaa näyttelevä Zoë Wanamaker (Harry Potter ja viisasten kivi). (10×60 min)

High Maintenance – 2. kausi ensi-illassa 20.1. alkaen

HBO:n samannimiseen verkkosarjaan vuodelta 2012 perustuva komediasarja High Maintenance seuraa nimettömäksi jäävää marihuanakuskia (Ben Sinclair), joka toimittaa tuotteitaan asiakkailleen ympäri New Yorkia tutustuen samalla kaupungin monenkirjaviin asukkaisiin. Sarjan ovat luoneet, kirjoittaneet ja tuottaneet aviopari Katja Blichfeld ja Ben Sinclair.

Real Time with Bill Maher – 16. kausi ensi-illassa 22.1. alkaen

HBO:n palkittu humoristinen keskusteluohjelma jatkuu jopa entistäkin suorapuheisemman ja tinkimättömämmän Bill Maherin johdolla, kun uudet vieraat mielipiteineen saapuvat studioon. Bill Maher on yksi Yhdysvaltain arvostetuimpia politiikkaa käsitteleviä koomikoita, ja hänen järkähtämätön rehellisyytensä on tuonut hänelle kunnioitusta ja ihailua miljoonien fanien joukossa.

Mosaic – Ensi-illassa 23.-27.1.

Steven Soderberghin 6-osainen minisarja tutkii rakkauden ja murhan psykologisia pohdintoja pienessä kaupungissa, hämärtäen todellisuuden ja muistin välistä rajaa. Sarjan pääosassa nähdään menestyvää lastenkirjailijaa ja kuvittajaa esittävä Sharon Stone, jonka romanttinen käsitys maaseudusta joutuu koetukselle petoksen, valheen, korruption… ja murhan keskellä. Sarjassa nähdään myös mm. Garrett Hedlund, Frederick Weller, Jennifer Ferrin, Beau Bridges ja Maya Kazan. Jaksot esitetään peräkkäisinä päivinä ja kaksi viimeistä jaksoa esitetään samana päivänä.

Jaa artikkeli: