30 vuotta ensimmäisestä Street Fighterista – mojova kokoelma tulossa

Tänä vuonna tuli kuluneeksi 30 vuotta ensimmäisestä Street Fighter -pelistä.

Merkkipäivää juhlistetaan kuitenkin vasta ensi vuonna Street Fighter 30th Anniversary Collection -kokoelmalla, joka ilmestyy toukokuussa 2018 PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille ja PC:lle.

Juhlaversio koostuu peräti 12 eri Street Fighter -pelinimikkeestä: Street Fighter, Street Fighter II, Street Fighter II: Champion Edition, Street Fighter II: Hyper Fighting, Super Street Fighter II, Super Street Fighter II: Turbo, Street Fighter Alpha, Street Fighter Alpha 2, Street Fighter Alpha 3, Street Fighter III, Street Fighter III: 2nd Impact ja Street Fighter III: Third Strike.

Samalla näytöllä pelattavien pelikokemusten lisäksi nettipeli on mukana Street Fighter II: Hyper Fighting-, Super Street Fighter II: Turbo-, Street Fighter Alpha 3- ja Street Fighter III: Third Strike -peleissä.

Katso traileri alta:

Jaa artikkeli: