Ikea ja Sonos jatkavat yhteistyötä: WiFi-kaiuttimella varustettu Symfonisk-pöytävalaisin uudessa muodossa

Ensimmäinen IKEA- ja Sonos-yhteistyössä kehitetty SYMFONISK-pöytävalaisin WiFi-kaiuttimella esiteltiin vuonna 2019. Nyt kaksi vuotta myöhemmin IKEA ja Sonos tuovat markkinoille uuden version SYMFONISK-pöytävalaisimesta, jossa on vielä parempi äänikokemus ja päivitetty, muokattava muotoilu.

IKEA ja Sonos tunnistavat valon ja äänen tärkeyden ja sen positiivisen vaikutuksen kodinelämään. Molemmat ovat voimakkaita mielialan tehostajia ja syvästi henkilökohtaisia, ja useimmilla ihmisillä on omat mieltymyksensä äänenvoimakkuuden, kirkkauden, tyypin ja tyylilajin suhteen. Tälläkin kertaa uusi SYMFONISK-pöytävalaisin yhdistää älylampun toiminnallisuuden älykkään kaiuttimen kanssa, mutta sitä on kehitetty edelleen sekä äänen että muotoilun suhteen.

”Ensimmäisen SYMFONISK-pöytävalaisimen lanseeraamisen jälkeen opimme paljon siitä, miten ja missä niitä käytetään. Monet ihmiset käyttävät pöytäkaiutinta yöpöydällä, joka johdatti meitä suunnittelemaan hieman pienemmän lampun kannan. Tarjoamme nyt asiakkaille enemmän vaihtoehtoja, jolloin tuote sopii paremmin heidän yksilöllisiin koteihinsa”, sanoo Stjepan Begic, Product Owner, IKEA of Sweden. “Kun integroimme kaiuttimen pöytävalaisimeen, voimme säästää tilaa, vähentää sotkua ja luoda tunnelmaa sekä valolla että äänellä”, hän lisää.

Uusi SYMFONISK-pöytävalaisin WiFi-kaiuttimella mahdollistaa entistä yksilöllisemmän tyylin, sillä nyt sekä lampun jalka että varjostin myydään erikseen. Asiakkaat voivat valita kannan tai varjostimen mustasta tai valkoisesta versiosta ja lampunvarjostimeen tekstiili- tai lasivarjostimen. Uusi pöytävalaisin on nyt myös yhteensopiva E26- ja E27 -kantoihin.

“Kun ihmiset investoivat tiloihinsa, he tuovat esille omaa tyyliään ja äänestä on nopeasti tullut tärkeä osa oikean ilmapiirin luomista”, sanoo Sara Morris, Principal Product Manager, Sonos. ”Pienemmän koon ja erilaisten vaihtoehtojen lisäksi uusi SYMFONISK-pöytävalaisin tarjoaa leveämmän ja tilaa täyttävämmän äänen luoden loistavan kuuntelukokemuksen riippumatta siitä, mihin sijoitat sen kodissasi”.

Uudessa SYMFONISK -pöytävalaisimessa kaiuttimessa on täysin uusi akustinen arkkitehtuuri, joka käyttää mukautettua aaltojohtoa ja luo erinomaisen äänikokemuksen mistä tahansa kulmasta. Pöytävalaisimen kaiutin yhdistää WiFi-yhteyden kautta ja sitä voidaan käyttää huoneen ainoana äänilähteenä tai se voidaan yhdistää muihin Sonos-tuotteisiin, mukaan lukien SYMFONISK-sarjan tuotteisiin. Kuten kaikki SYMFONISK-tuotteet, tämäkin kaiutin on myös osa Sonos-järjestelmää, joka yhdistää kuuntelijat helposti yli 100 suoratoistopalveluun.

SYMFONISK on pitkäaikainen IKEA- ja Sonos-yhteistyö, joka pyrkii tuomaan kodin sisustuksen ja äänen maailmat lähemmäksi toisiaan. Usein kaiuttimet ja pöytävalaisimet sijoitetaan vierekkäin kilpaileman samasta laskutilasta. Nyt IKEA-pöytävalaisin Sonos-äänillä sopii kodin sisustukseen ja jättää tilaa muille esineille.

Uusi SYMFONISK-pöytävalaisin WiFi-kaiuttimella on saatavilla IKEA Suomen tavarataloista ja verkkokaupasta vuoden 2022 alusta lähtien.

Jaa artikkeli: